Breitling Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham -mallisto

Breitling esitteli Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham -kellomalliston, joka on suunniteltu yhteistyössä Victoria Beckhamin muotitalon kanssa. Mallisto kattaa 1,500 kappaleen rajoitetun erän joko ruostumattomasta teräksestä tai keltaisesta kullasta valmistettuja kelloja.

Breitling Chronomatin tarina alkoi jo vuonna 1941 lentäjien käyttöön tehtynä työkalukellona, mutta nykyisen malliston juuret juontuvat kuitenkin lähemmäksi ja vuoteen 1984, jolloin kaikki Breitlingin kellot kokivat suuria uudistuksia. Vuoden 2020 uudelleenlanseerauksen jälkeen Chronomatista on ollut tarjolla myös erityisesti naisille suunniteltu malli. Nyt julkaistu Breitling Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham -mallisto tarjoaa klassisen naisten Chronomatin modernilla silauksella, yhdistäen perinteisen käsityötaidon ja trendikkään muodin.

Breitling Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham

Mallistoon kuuluu neljä värivaihtoehtoa: piparminttu, keskiyön sininen, kyyhkynharmaa ja hiekka. Malliston värit ovat saaneet inspiraationsa Victoria Beckhamin kevät-kesä 2024 muodin väripaletista. Jokainen kello on varustettu metallisella rouleaux-rannekkeella, ja kellon kehällä on sukeltajankellotyyliin 15, 30, 45 -minuuttimerkit, sekä kello kahdentoista kohdalla “lumehelmi”. Paraatipuolelta kellon tunnistaa varmasti Victoria Beckham -malliksi sekuntiosoittimen päähän muotoilluista VB-nimikirjaimista, ja koko nimi on kaiverrettu takakanteen peräti kahteen kertaan.
 
Malliston kellojen valmistusmäärä on rajoitettu 1500 kappaleeseen, ja jokaisessa kellotaulussa on merkintä sen yksilöllisestä numerosta – “Yksi 400:sta” ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa värivaihtoehdoissa ja “Yksi 100:sta” kultaisissa malleissa. 

Kuva: Breitling

Breitling Chronomat 36 -kellon kuori on halkaisijaltaan 36 mm, kellon paksuus 10 mm, sekä paino rannekkeineen noin 104 grammaa (ruostumaton teräs) ja 170 grammaa (kulta). COSC-sertifioitu Breitling 10 -koneisto tarjoaa automaattiviritteisesti 42 tunnin käyntivaran. Kellot toimitetaan yhteistyöbrändätyn säilytyskotelon ja matkapussukan kanssa.

Suosittelemme

Malliston hinnat: ruostumaton teräs 5500-5800 euroa, ja 18k kulta 29500 euroa. Suomessa Breitling-kellojen jälleenmyyjänä toimii mm. Lindroos.

Kuva: Breitling

Kuva: Breitling
Kuva: Breitling

Lue lisää