Bell & Ross BR 03 -mallisto sai hillityn päivityksen

Instrumenttikelloistaan tunnetuksi tullut Bell & Ross on tehnyt hillityn päivityksen tunnistettavaan BR 03 -mallistoonsa.

Mitäpä sitä hyvää pilaamaan on ollut selkeästi ranskalaisvalmistajan ohjenuorana, kun katsoo uudistuksia, joita tunnistettavaan BR 03 -instrumenttikellomallistoon on tehty. Uudistukset ovat hillittyjä päivityksiä, joilla revoluution sijaan evoluution kautta on hiottu toimivaksi havaitusta mallista nykytrendien ja -vaatimusten mukaisesti hitusen parempi kokonaisuus. 

Hillittyjä muutoksia

Merkittävimmät muutokset ovat kuoren koon pieneneminen millimetrillä (42 -> 41 mm), sekä koneiston käyntivaran nouseminen noin 40 tunnista noin 54 tuntiin. Kuoren paksuus on säilynyt jotakuinkin ennallaan, ollen uudessa mallistossa teräskuorien osalta 9,65 millimetriä ja keraamisten kuorien osalta 10,60 millimetriä. Kellossa on edelleen ruuvilukittava vetonuppi, sadan metrin vesitiiviys, sekä safiirilasi. 

Bell & Ross BR 03-A Copper

Kellonkuoren koko pieneni siis millimetrillä, jonka lisäksi kellon muotoiluun on tehtyä pieniä hienovaraisia muutoksia, kuten aavistuksen pienemmät korvakkeet sekä ohuemmat osoittimet. Merkin ja malliston dna on edelleen sama, mutta käyttöergonomia on etenkin pienemmässä ranteessa mennyt pari pykälää parempaan suuntaan. 

Uudistuneet Bell & Ross BR 03 -malliston kellot tunnistaa 03-A -merkinnästä, kun aiemman sukupolven kelloissa mallimerkintä on 03-92, kronoissa 03-94. 

Suosittelemme

Luettavuus on BR 03 -mallistossa kohdallaan, sillä kellojen kontrasti on päivänvalossa kokomustaa (Phantom) mallia lukuunottamatta erinomainen ja hämärässä kokomustakin malli pääsee oikeuksiinsa, sillä osoittimissa ja kohollaan olevissa indekseissä on vahva SuperLuminova-lumemassa. Kellosta löytyy myös pieni päivämääränäyttö kello neljän ja viiden kohdalta.

Bell & Ross BR 03-A Copper

Ensimmäisessä vaiheessa BR 03-A -mallistossa on kahdeksan eriväristä uutuutta, joka on kokonaisuudessaan saatavilla esimerkiksi Hovisepiltä. Tämän lisäksi myynnissä on 999 kappaleen rajoitetun erän Gyroscompass-malli. Malliston hintahaarukka on 3.700 – 4.500 euroa.

Pähkinänkuoressa

  • Valmistaja: Bell & Ross
  • Mallisto: BR 03
  • Koneisto: BR-CAL.302 -automaatti (perustuu Sellita SW300-1 a)
  • Käyntivara: 54 tuntia
  • Kuoren materiaali: Ruostumaton teräs, keraami
  • Kuoren halkaisija: 41 mm
  • Lasi: safiirilasi, heijastesuojattu
  • Vesitiiviys: 100 m
  • Ranneke: nahka tai kumi, solki kuorenvärinen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat