Baselworld 2020: Breitling ulkona, Rolex ja Tudor jatkavat

Maailman suurin kelloalan messutapahtuma Baselworld järjestetään ensi vuonna totuttua myöhemmin, huhti-toukokuun vaihteessa. Tähän muutokseen viitaten sveitsiläinen arvokellovalmistaja Breitling on ilmoittanut vetäytyvänsä pois vuoden 2020 Baselworldin messuilta. Breitling kertoo panostavansa sen sijaan omaan tapahtumaformaattiinsa, johon aiemmin Baselissa tavatut ostajat ja median edustajat tullaan kutsumaan.

Breitlingin osallistuminen Baselworldin messuille on ollut huhujen kohteena.
Breitlingin osallistuminen Baselworldin messuille on ollut huhujen kohteena.

Baselworldin messujen toimitusjohtaja Michel Loris-Melikoffin mukaan Breitlingin ilmoitus oli valitettava, mutta samaan hengenvetoon hän totesi osapuolilla olevan rakentava keskusteluyhteys tulevaisuutta silmällä pitäen. Tällä hetkellä osapuolet eivät sulje pois mahdollisuutta, että Breitling osallistuu vuonna 2021 Baselworldiin.

Messuilla oli myös positiivista kerrottavaa, sillä Tudor kertoi jatkavansa messuilla ja rakentavansa 1.0-halliin uuden osaston. Samassa yhteydessä Rolex laajentaa omaa osastoaan Tudorin nykyiselle paikalle. Tämä ilmoitus vahvisti osaltaan tänä vuonna liikkuneet käytävähuhut siitä, että Rolex on sitoutunut Baselworldiin ja sen kehittämiseen.

Tudor jatkaa vuonna 2020 Baselworldissa.

Rolex jatkaa Baselworldissa myös vuonna 2020.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.