Baselworld 2019: Stylefellow jatkaa virallisena Press Partnerina

Stylefellow osallistuu maaliskuussa 2019 kolmatta kertaa maailman suurimpaan kello- ja korualan messutapahtumaan, Baselworldiin. Toimimme tänä vuonna ensimmäistä kertaa Baselworldin virallisena mediapartnerina ja yhteistyö jatkuu messuorganisaation toiveesta myös ensi vuonna.

Raymond Weilin osastolla soi rokki.

Yhteistyön myötä tuotamme runsaasti sisältöä Baselworldiin liittyen ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja myös sen jälkeen. Ensi vuoden messuilla panostamme entistä voimakkaammin suosittuihin live-sisältöihin ja nopeaan videotuotantoon.

Baselworldin messut ovat kuohunnasta huolimatta edelleen toimialan merkittävin yhteenliittymä, jossa kellobrändit kohtaavat yhdellä kertaa lukemattoman joukon sidosryhmiensä edustajia. Baselworld on samalla alaa seuraaville journalisteille erinomainen paikka verkostoitua keskenään. Näistä syistä Stylefellow’lle on tärkeää olla siellä, missä tapahtuu.

Voit tutustua Baselworldin uutisointiimme täällä.

Mikä on Baselworld?

Nimensä mukaisesti Sveitsin Baselissa järjestettävät messut ovat mittava kokonaisuus, joka kokoaa yhteen satoja kello- ja korubrändejä, tuhansia toimittajia ja yli satatuhatta kävijää. Monet merkittävät kellonvalmistajat aikatauluttavat uusien malliensa esittelyn nimenomaan Baselworldiin, jossa mallit saavat välitöntä palautetta maahantuojilta, jälleenmyyjiltä ja median edustajilta.

Lue lisää