Baselworld 2019: Stylefellow jatkaa virallisena Press Partnerina

Stylefellow osallistuu maaliskuussa 2019 kolmatta kertaa maailman suurimpaan kello- ja korualan messutapahtumaan, Baselworldiin. Toimimme tänä vuonna ensimmäistä kertaa Baselworldin virallisena mediapartnerina ja yhteistyö jatkuu messuorganisaation toiveesta myös ensi vuonna.

Raymond Weilin osastolla soi rokki.

Yhteistyön myötä tuotamme runsaasti sisältöä Baselworldiin liittyen ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja myös sen jälkeen. Ensi vuoden messuilla panostamme entistä voimakkaammin suosittuihin live-sisältöihin ja nopeaan videotuotantoon.

Baselworldin messut ovat kuohunnasta huolimatta edelleen toimialan merkittävin yhteenliittymä, jossa kellobrändit kohtaavat yhdellä kertaa lukemattoman joukon sidosryhmiensä edustajia. Baselworld on samalla alaa seuraaville journalisteille erinomainen paikka verkostoitua keskenään. Näistä syistä Stylefellow’lle on tärkeää olla siellä, missä tapahtuu.

Voit tutustua Baselworldin uutisointiimme täällä.

Mikä on Baselworld?

Nimensä mukaisesti Sveitsin Baselissa järjestettävät messut ovat mittava kokonaisuus, joka kokoaa yhteen satoja kello- ja korubrändejä, tuhansia toimittajia ja yli satatuhatta kävijää. Monet merkittävät kellonvalmistajat aikatauluttavat uusien malliensa esittelyn nimenomaan Baselworldiin, jossa mallit saavat välitöntä palautetta maahantuojilta, jälleenmyyjiltä ja median edustajilta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat