Baselworld 2018: Oris jatkaa vahvalla tiellä

Sveitsiläinen Oris esitteli Baselworldin messuilla ison kattauksen uutuuksia, jotka nostavat kellonvalmistajan messujen yhdeksi onnistujaksi. Yksittäistä mallia tärkeämmäksi nousee Oriksen systemaattinen tapa rakentaa ja täydentää mallistoja niin, että kuluttajan on helpompi löytää omaan tyyliin ja maksukykyyn soveltuva kello.
Oris on myös keskittänyt voimavarojaan kohdistetusti tiettyyn mallistoon, joka on viimeiset vuodet ollut Aquis-sukeltajankellomallistossa, sekä Sixty-Five -mallistossa. Nämä kaksi mallistoa ovatkin olleet viime vuosina kovassa nosteessa ja tämä näkyi myös tänä vuonna Baselworldin uutuustarjonnassa. Hyvänä esimerkkinä toimii mm. aiemmin esittelemämme 39,5 millimetrin Oris Aquis, joka muuttui omissa silmissäni nahkarannekkeen myötä unisex-kelloksi.

Oris Aquis Date vihreänä on osoittautunut menestysmalliksi.
Oris Aquis Date vihreänä on osoittautunut menestysmalliksi.

Kun sukeltajankellot on saatu hyvään iskuun, on Oris kääntänyt katseensa voimakkaammin pilottikelloihin, joka tullee kokemaan samanlaisen nosteen kuin sukeltajankellot 2-3 viime vuoden aikana. Big Crown -mallisto on ollut hyvässä hapessa tähänkin asti, joten panostusten myötä odotukset malliston kehittymiselle ovat korkealla. Yksi napakymppi on alla olevassa kuvassa näkyvä pronssikuorinen pilottikello mintunvihreällä taululla.
https://www.instagram.com/p/BgtdcTvHW01/?taken-by=stylefellow.fi
Oris Artelier
Oris Artelier
Kolmantena, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Oris on panostanut myös Artelier-mallistoon, josta löytyy tyylikkäitä vaihtoehtoja miesten ja naisten ranteisiin. Huomioni kiinnitin myös nahkarannekkeisiin, joiden laatutuntuma on kohonnut ja Oriksen mukaan ne ovat entistä eettisemmin tuotettuja.

Lue lisää