Baselworld 2018: MeisterSinger julkaisee Helsinki-kellon

Vuonna 2001 perustettu, saksalainen MeisterSinger tunnetaan ja mielletään kelloteollisuuden mittakaavassa nuoresta iästään huolimatta yksiviisaristen kellojen yhtenä suunnanäyttäjänä. Syitä on helppo luetella, sillä MeisterSinger on keskittynyt siihen minkä parhaiten osaa käyttäen luotettavia koneistoja ja panostamalla kellojen designiin siinä määrin, että plakkariin on tullut mm. arvostettu Red Dot Design -palkinto.

MeisterSingerin pohjoismaiden edustaja Sylvain Hubert esitteli uutuuksia Baselworldin messuilla.
MeisterSingerin pohjoismaiden edustaja Sylvain Hubert esitteli uutuuksia Baselworldin messuilla.

Juuri päättyneillä Baselworldin messuilla MeisterSingerin edustaja kertoi, että suosituksi noussut City Edition  -erikoismallisto kasvaa useilla kaupungeilla. Erikoismalliston ideana on toteuttaa rajoitettu erä, jonka takakantta koristaa valitun kaupungin tunnettu maamerkki, sekä slogan tai sanonta, josta kaupunki tunnetaan.

MeisterSinger City Edition Helsinki

Vuoden 2018 aikana myös Helsinki saa oman City Edition -kellonsa, jota tehdään viisi kappaletta. Helsinki-kello perustuu aiemmista City Edition -kelloista poiketen MeisterSingerin No.03 -mallin, jonka kellotauluksi on valittu “tobacco”. Kellon koko on 43 millimetriä ja voimanlähteenä toimii Sellitan luotettava SW200-1 -automaattikoneisto. Päivyri sijaitsee kello 6:n kohdalla ja kupera lasi on tehty safiirista. Kello toimitetaan laadukkaalla nahkarannekkeella.

MeisterSinger City Line Helsinki -kellotaulun väri on "tobacco".
MeisterSinger City Line Helsinki -kellotaulun väri on “tobacco”.

City Edition Paris on toteutettu Helsinki-kellon tapaan 43 millimetrin kuoreen. Helsinki-kelloon nähden eroina ovat kellotaulun väri, takakannen kuva ja slogan, sekä päivyristä puuttuva kyklooppi.
City Edition Paris on toteutettu Helsinki-kellon tapaan 43 millimetrin kuoreen. Helsinki-kelloon nähden eroina ovat kellotaulun väri, takakannen kuva ja slogan, sekä päivyristä puuttuva kyklooppi.

¨MeisterSingerin No.03-malliston ranneistuvuus on hyvä ja nahkarannekkeet ovat laadukkaita. Vetonupin tuntuma on riittävän jäykkä, joten ajan asettaminen kohdalleen käy vaivattomasti. Tyyliltään kello sopii hyvin niin työhön kuin vapaa-aikaan, edellyttäen että elämä ei ole sekunnilleen aikataulutettua. 🙂

Mistä Helsinki tunnetaan?



MeisterSinger ei ole vielä päättänyt, mikä Helsingin maamerkki ja mikä kaupunkia kuvaava slogan takakanteen päätyy, joten nyt voit vaikuttaa asiaan antamalla palautetta suoraan Suomen markkinasta vastaavalle edustajalle, Sylvain Hubertille sähköpostilla.

Pähkinänkuoressa:

  • Koneisto: Sellita SW 200-1
  • Käyntitaajuus: 28 800
  • Käyntivara: 38 tuntia
  • Kuori: ruostumaton teräs
  • Rungon halkaisija: 43 mm
  • Kellon paksuus: 11,5 mm
  • Lasi: kupera safiiri
  • Vesitiiviys: 50 m (5 bar)
  • Rannekkeen leveys: 20 mm
  • Ranneke: nahka
Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.