Baselworld 2018: MeisterSinger julkaisee Helsinki-kellon

Vuonna 2001 perustettu, saksalainen MeisterSinger tunnetaan ja mielletään kelloteollisuuden mittakaavassa nuoresta iästään huolimatta yksiviisaristen kellojen yhtenä suunnanäyttäjänä. Syitä on helppo luetella, sillä MeisterSinger on keskittynyt siihen minkä parhaiten osaa käyttäen luotettavia koneistoja ja panostamalla kellojen designiin siinä määrin, että plakkariin on tullut mm. arvostettu Red Dot Design -palkinto.

MeisterSingerin pohjoismaiden edustaja Sylvain Hubert esitteli uutuuksia Baselworldin messuilla.
MeisterSingerin pohjoismaiden edustaja Sylvain Hubert esitteli uutuuksia Baselworldin messuilla.

Juuri päättyneillä Baselworldin messuilla MeisterSingerin edustaja kertoi, että suosituksi noussut City Edition  -erikoismallisto kasvaa useilla kaupungeilla. Erikoismalliston ideana on toteuttaa rajoitettu erä, jonka takakantta koristaa valitun kaupungin tunnettu maamerkki, sekä slogan tai sanonta, josta kaupunki tunnetaan.

MeisterSinger City Edition Helsinki

Vuoden 2018 aikana myös Helsinki saa oman City Edition -kellonsa, jota tehdään viisi kappaletta. Helsinki-kello perustuu aiemmista City Edition -kelloista poiketen MeisterSingerin No.03 -mallin, jonka kellotauluksi on valittu “tobacco”. Kellon koko on 43 millimetriä ja voimanlähteenä toimii Sellitan luotettava SW200-1 -automaattikoneisto. Päivyri sijaitsee kello 6:n kohdalla ja kupera lasi on tehty safiirista. Kello toimitetaan laadukkaalla nahkarannekkeella.

MeisterSinger City Line Helsinki -kellotaulun väri on "tobacco".
MeisterSinger City Line Helsinki -kellotaulun väri on “tobacco”.

City Edition Paris on toteutettu Helsinki-kellon tapaan 43 millimetrin kuoreen. Helsinki-kelloon nähden eroina ovat kellotaulun väri, takakannen kuva ja slogan, sekä päivyristä puuttuva kyklooppi.
City Edition Paris on toteutettu Helsinki-kellon tapaan 43 millimetrin kuoreen. Helsinki-kelloon nähden eroina ovat kellotaulun väri, takakannen kuva ja slogan, sekä päivyristä puuttuva kyklooppi.

¨MeisterSingerin No.03-malliston ranneistuvuus on hyvä ja nahkarannekkeet ovat laadukkaita. Vetonupin tuntuma on riittävän jäykkä, joten ajan asettaminen kohdalleen käy vaivattomasti. Tyyliltään kello sopii hyvin niin työhön kuin vapaa-aikaan, edellyttäen että elämä ei ole sekunnilleen aikataulutettua. 🙂

Mistä Helsinki tunnetaan?

MeisterSinger ei ole vielä päättänyt, mikä Helsingin maamerkki ja mikä kaupunkia kuvaava slogan takakanteen päätyy, joten nyt voit vaikuttaa asiaan antamalla palautetta suoraan Suomen markkinasta vastaavalle edustajalle, Sylvain Hubertille sähköpostilla.

Pähkinänkuoressa:

  • Koneisto: Sellita SW 200-1
  • Käyntitaajuus: 28 800
  • Käyntivara: 38 tuntia
  • Kuori: ruostumaton teräs
  • Rungon halkaisija: 43 mm
  • Kellon paksuus: 11,5 mm
  • Lasi: kupera safiiri
  • Vesitiiviys: 50 m (5 bar)
  • Rannekkeen leveys: 20 mm
  • Ranneke: nahka

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat