Baselworld 2018: Gucci – rohkeita elämäntyylivalintoja ja ajatonta klassisuutta

Guccin kellot ovat osa Gucci-elämäntyyliä. Suurin osa kelloista täydentää kuvioillaan, materiaaleillaan ja designillaan muita Gucci-perheen tuotteita kuten laukkuja. Kellojen väritykset ja teemat kehittyvät jatkuvasti muun muotimalliston mukaan, ja näin esimerkiksi laukkujen eri kuviot siirtyvät myös kellojen ulkoasuun.

Gucci-kellot suunnitellaan Italiassa, mutta tehdään Sveitsissä, muutamaa korumaista kelloa lukuun ottamatta, jotka tehdään Guccin omalla korupajalla. Kellojen kautta Guccin tuotteista on mahdollista päästä nauttimaan aukkuja edullisemmin. Guccin juuret juontavat nahkan jalostamiseen tuotteiksi ja yksi heidän erikoisuuksistaan kelloista onkin nahkaiset kellotaulut, jotka saumattomasti jatkavat rannekkeiden ilmettä.

Gucci tunnistetaan innovatiivisista ja rohkeista kuvioista ja nykyaikaisesta tyylistä. Vaikka Guccin kellot säväyttävät jopa hyvin epätavallisella designilla ja huomiota herättävin elementein, mallistosta löytyy myös hillitympiä yksivärisiä kelloja, muun muassa herkullisen hempeissä ja muodikkaissa pastellinsävyissä.

Guccin uutuus, hologrammipintainen kello, on kuin tuulahdus 80-luvun lapsuudesta ja hologrammi on edelleen yhtä jännittävä sekä mielenkiintoinen. Kolmiulotteisissa G-Timeless -sarjan kellojen rannekkeissa yhdistyvät synteettinen hologrammipinta oikeaan nahkaan, joka jää rannekkeen sisäpuolelle rannetta vasten. Kellon sijoittuu hintaluokassa hieman alle 800 euroon.

Lisäksi Gucci toi nyt markkinoille uutuuskoon suuorakaiteen malliseen G-Frame -sarjaansa, jossa rannekkeet ja kello-osat ovat keskenään yhteensopivia ja yhdisteltäviä erilaisiksi kokonaisuuksiksi . Uusien tyylien lisäksi, sarjaa tuli nyt myös isompi koko kelloon.


Guccin automaattikellot omat malliston omia suosikkejani ja Baselworldin uutuuksina Gucci esittelikin viisi uutta automaattikelloa miestenmallistoon. Kellotaulun kaiverrukset, jotka ovat osoitus Guccin teknisestä ammattitaidosta, vetävät katseen puoleensa ja antavat arvokkaan, mutta raikkaan säväyksen. Itse ihastuin teräsrannekkeiseen malliin, joka sopii hyvin miesten lisäksi myös naisille, jotka kaipaavat maskuliinisempaa kelloa. 

Suosikkimallini pähkinänkuoressa

  • Koneisto: 2824-2 ETA tai SW200-1 SELLITA automaattikoneisto
  • Kuori: keltakulta tai teräs
  • Rungon halkaisija: 40 mm
  • Vesitiiviys: 5 ATM (50 metriä)
  • Ranneke: nahka tai teräs

 
 
 
 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat