Baselworld 2018: Gucci – rohkeita elämäntyylivalintoja ja ajatonta klassisuutta

Guccin kellot ovat osa Gucci-elämäntyyliä. Suurin osa kelloista täydentää kuvioillaan, materiaaleillaan ja designillaan muita Gucci-perheen tuotteita kuten laukkuja. Kellojen väritykset ja teemat kehittyvät jatkuvasti muun muotimalliston mukaan, ja näin esimerkiksi laukkujen eri kuviot siirtyvät myös kellojen ulkoasuun.

Gucci-kellot suunnitellaan Italiassa, mutta tehdään Sveitsissä, muutamaa korumaista kelloa lukuun ottamatta, jotka tehdään Guccin omalla korupajalla. Kellojen kautta Guccin tuotteista on mahdollista päästä nauttimaan aukkuja edullisemmin. Guccin juuret juontavat nahkan jalostamiseen tuotteiksi ja yksi heidän erikoisuuksistaan kelloista onkin nahkaiset kellotaulut, jotka saumattomasti jatkavat rannekkeiden ilmettä.

Gucci tunnistetaan innovatiivisista ja rohkeista kuvioista ja nykyaikaisesta tyylistä. Vaikka Guccin kellot säväyttävät jopa hyvin epätavallisella designilla ja huomiota herättävin elementein, mallistosta löytyy myös hillitympiä yksivärisiä kelloja, muun muassa herkullisen hempeissä ja muodikkaissa pastellinsävyissä.

Guccin uutuus, hologrammipintainen kello, on kuin tuulahdus 80-luvun lapsuudesta ja hologrammi on edelleen yhtä jännittävä sekä mielenkiintoinen. Kolmiulotteisissa G-Timeless -sarjan kellojen rannekkeissa yhdistyvät synteettinen hologrammipinta oikeaan nahkaan, joka jää rannekkeen sisäpuolelle rannetta vasten. Kellon sijoittuu hintaluokassa hieman alle 800 euroon.

Lisäksi Gucci toi nyt markkinoille uutuuskoon suuorakaiteen malliseen G-Frame -sarjaansa, jossa rannekkeet ja kello-osat ovat keskenään yhteensopivia ja yhdisteltäviä erilaisiksi kokonaisuuksiksi . Uusien tyylien lisäksi, sarjaa tuli nyt myös isompi koko kelloon.


Guccin automaattikellot omat malliston omia suosikkejani ja Baselworldin uutuuksina Gucci esittelikin viisi uutta automaattikelloa miestenmallistoon. Kellotaulun kaiverrukset, jotka ovat osoitus Guccin teknisestä ammattitaidosta, vetävät katseen puoleensa ja antavat arvokkaan, mutta raikkaan säväyksen. Itse ihastuin teräsrannekkeiseen malliin, joka sopii hyvin miesten lisäksi myös naisille, jotka kaipaavat maskuliinisempaa kelloa. 

Suosikkimallini pähkinänkuoressa

  • Koneisto: 2824-2 ETA tai SW200-1 SELLITA automaattikoneisto
  • Kuori: keltakulta tai teräs
  • Rungon halkaisija: 40 mm
  • Vesitiiviys: 5 ATM (50 metriä)
  • Ranneke: nahka tai teräs

 
 
 
 

Lue lisää