Baselworld 2018: Glashütte Originalin saksalainen luksus puhuttelee

Saksalainen huippukelloja valmistava Glashütte Original esittelee käynnissä olevilla Baselworldin kellomessuilla uutuuksia, joissa merkillepantavaa on laatuunsa nähden erittäin järkevä hinnoittelu. Tämä on tehtaan edustajan mukaan merkin yksi kantava ajatus, joka ohjaa toimintaa päivittäin. Brändiä rakennetaan maltilla ja suurimmat panokset laitetaan markkinoinnin sijaan suunnitteluun, tuotekehitykseen ja tuotantoon, jolloin kuluttajille voidaan tarjota mahdollisimman korkeatasoisia kelloja.

Uutuudet

Glashütte Original esitteli messuilla tukun uutuuksia, joista eniten ihastelua herätti Senator Excellence Perpetual Calendar (100 kappaleen rajoitettu erä), jonka skeleton-tyylinen taulu kauniilla filigree guilloche -kuvioinnilla ei jättänyt kylmäksi. Lukemattomat harkitut ja viimeistellyt yksityiskohdat tekevät kellosta persoonallisen ajannäyttäjän, jota on kiva katsoa itsessään.
 

Glashütte Original Senator Excellence Perpetual Calendar. Kuva: © Glashütter Uhrenbetrieb GmbH
Glashütte Original Senator Excellence Perpetual Calendar. Kuva: © Glashütter Uhrenbetrieb GmbH

Senator Excellence -mallisto koki laajemminkin uudistuksia ja messuilla oli esillä kolmella erivärisellä taululla ja kolmella erilaisella rannekkeella varioidut Date- ja Date Moon Phase -mallit. Omaksi suosikikseni nousi sinitauluinen Moon Date Moon Phase teräsrannekkeella, jossa yhdistyy luontevasti omaleimaisuus ja bisnespukeutumiseen vaadittava hillitty charmi.
Glashütte Original Senator Excellence Date Moon Phase
Glashütte Original Senator Excellence Date Moon Phase

Senator Chronograph Panorama Date sai niin ikään päivitetyn teräskuorisen version, jota asiakkaat olivat kovasti toivoneet. Kellon käyntivara on mukavat 100 tuntia ja 42 millimetrin teräskuori tekee siitä sopivan lähes kaikenkokoisiin ranteisiin.
Glashutte Original Senator Chronograph Panorama Date on bisnespukeutumiseen hyvin soveltuva kronografi.
Glashutte Original Senator Chronograph Panorama Date on bisnespukeutumiseen hyvin soveltuva kronografi.

Senator Cosmopolite on puolestaan maailmalla reissaavan tyylikkään kellonkantajan valinta ranteeseen, jonka avulla matkustaja pysyy paitsi kohdenmaan ajassa, myös kotimaansa ajassa. Kellotaulussa on indikaattori, jotka kertoo onko kellonaika esimerkiksi kolme aamulla vai iltapäivällä.
Glashutte Original Senator Cosmopolite
Glashutte Original Senator Cosmopolite on nimensä mukaisesti maailmanmatkaajan valinta ranteeseen.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Glashütte Original esitteli ns. vuosikellonsa, eli Sixties-malliston uusimman perheenjäsenen, joka on myynnissä vain yhden vuoden ajan. Toisin sanoen mallisto täydentyy kerran vuodessa uudella mallilla, joka poikkeaa edellisen vuosien malleista.
Tänä vuonna Sixties ja Sixties Date -mallit saivat upean vihreän kellotaulun, joka edustaa samalla kellomaailman yleistä vihreää trendiä.
Glashütte Original Sixties Panorama Date julkaistiin tänä vuonna kauniin vihreällä taululla.
Glashütte Original Sixties Panorama Date julkaistiin tänä vuonna kauniin vihreällä taululla.


Suomessa Glashütte Originalia edustaa Aseman Kello.
 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat