Baselworld 2018: Ensipuraisu Hublotin uutuuksiin

Pistäydyimme maanantaiaamuna tutustumassa luksuskelloja valmistavan Hublotin mielenkiintoisimpiin uutuuksiin. Perinteisten materiaalien lisäksi Hublot on nyt panostanut myös hiilikuidun, safiirilasin, nahan ja keramiikan käyttöön kellon valmistusmateriaaleina, ja julkaisi tänä vuonna myös historiansa ensimmäisen älykellon.

Hublot Big Bang MP-11 malli on saanut innoituksensa aiemmin julkaistusta huikean futuristisesta Hublot MP-05 LaFerrari -kellosta, josta myös suurikokoinen sarjaan kytketty jousipakka on periytynyt, tosin hieman pienemmässä koossa. Kello tarjoaa 14 päivän käyntivaran, mikä on on automaattikellolle todella pitkä aika. Kellosta on tarjolla kaksi versiota, joista miehekkäämmän runko on tehty hiilikuidusta ja toisen, jopa naisenkin ranteeseen sopivan, runko on safiirilasia. Näistä jälkimmäisen euromääräinen hintaluokka yltää juuri ja juuri kuusinumeroiseksi.
Hublot Baselworld 2018
Kuvassa näkyvä Big Bang Unico King Gold Ceramic 42 mm on upea ilmestys, vaikkakin edustaa hieman perinteisempää linjaa – kello istuu pukumiehen ranteeseen tyylikkäästi. Hieman enemmän huomiota herättävä uutuus oli Big Bang Unico Red Magic 45 mm, jonka ensimmäistä kertaa kelloissa nähtävä kirkaskeraaminen kuori on syntynyt kolmen vuoden kehitystyön tuloksena.
Classic Fusion Berluti -malliston kohokohtana on nahkainen kellotaulu, minkä istuttaminen kelloon ei ollut mikään pikkujuttu. Nahka varastoi itseensä kosteutta ja jo varhaisissa testeissä valmistaja huomasi nahasta haihtuvan kosteuden hapettavan koneistoa. Valmistaja ratkaisi ongelman sijoittamalla nahan kahden safiirilasin väliin.
Palaamme vielä myöhemmin Hublotin uutuuksiin, kuten jalkapallon MM-kisoihin valmistettuun älykelloon. Nyt jatkamme Baselworldiin tutustumista vielä tämän päivän ja huomenna suunnistamme kotia kohti!

Lue lisää