Baselworld 2017: Zenithin uutuuksia (VIDEO)

Vierailin Baselworldissa Zenithin osastolla kahteen eri otteeseen, sillä esillä oli paljon mielenkiintoisia uutuuksia. Toinen syy oli tällaisen kenkänrakastajan mahdollisuus istahtaa mukavalle nojatuolille kengänkiillotukseen, josta kirjoitan myöhemmin lisää. 🙂

Zenithin eniten huomiota saaneet uutuuksia olivat Defy El Primero 21 -kronografit, mutta tarjolla oli muitakin herkkuja – kuten Chronomaster Heritage 146 sinisellä kellotaululla, jonka vintage-henkinen design osui ja upposi.

https://www.instagram.com/p/BSYZgTFjaVJ/

Ennen mua pelotti, nyt mulla on pilotti

Zenithin niin sanottu pieni uutuus on Heritage-sarjan Revival Cronometro Tipo CP-2 -pilottikronografi, josta esiteltiin uudella – PuristPro Limited Editionista – tutulla rannekkeella varustettu versio. Tämä on osoitus siitä, miten pienilläkin muutoksilla kellolle saadaan uutta ilmettä.

Tiesitkö, että Zenith saa ainoana kellonvalmistajana käyttää kellotaulussa Pilot-sanaa? Tämän knoppitiedon jälkeen on hyvä ihailla hetki Zenithin Heritage Pilot Racer -kelloa, josta löytyy myös kronografiversio. Titaanista tehty kello tuntuu ranteessa kokoansa pienemmältä, joten sitä pystyy uskottavasti kantamaan tällainen pieniranteisempikin mies.

https://www.facebook.com/Tyyliniekka/videos/1474576655893960/

Suosittelemme

Onneksi Zenith on huomioinut kokoasian tuomalla markkinoille hillitymmän – 40 millisen teräskuorisen version, joka sopii mainiosti niin miehen kuin naisen ranteeseen.

Lue lisää