Baselworld 2017: Zenithin uutuuksia (VIDEO)

Vierailin Baselworldissa Zenithin osastolla kahteen eri otteeseen, sillä esillä oli paljon mielenkiintoisia uutuuksia. Toinen syy oli tällaisen kenkänrakastajan mahdollisuus istahtaa mukavalle nojatuolille kengänkiillotukseen, josta kirjoitan myöhemmin lisää. 🙂

Zenithin eniten huomiota saaneet uutuuksia olivat Defy El Primero 21 -kronografit, mutta tarjolla oli muitakin herkkuja – kuten Chronomaster Heritage 146 sinisellä kellotaululla, jonka vintage-henkinen design osui ja upposi.

Ennen mua pelotti, nyt mulla on pilotti

Zenithin niin sanottu pieni uutuus on Heritage-sarjan Revival Cronometro Tipo CP-2 -pilottikronografi, josta esiteltiin uudella – PuristPro Limited Editionista – tutulla rannekkeella varustettu versio. Tämä on osoitus siitä, miten pienilläkin muutoksilla kellolle saadaan uutta ilmettä.

Tiesitkö, että Zenith saa ainoana kellonvalmistajana käyttää kellotaulussa Pilot-sanaa? Tämän knoppitiedon jälkeen on hyvä ihailla hetki Zenithin Heritage Pilot Racer -kelloa, josta löytyy myös kronografiversio. Titaanista tehty kello tuntuu ranteessa kokoansa pienemmältä, joten sitä pystyy uskottavasti kantamaan tällainen pieniranteisempikin mies.

Tyyliniekka @ Baselworld 2017: Zenithin uutuuksia

Tyyliniekka @ Baselworld 2017: Zenithin uutuuksia

Julkaissut Tyyliniekka Maanantaina 3. huhtikuuta 2017

Onneksi Zenith on huomioinut kokoasian tuomalla markkinoille hillitymmän – 40 millisen teräskuorisen version, joka sopii mainiosti niin miehen kuin naisen ranteeseen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat