Avaimet koteloon ja vaatteesi kiittävät

Jo pidemmän tovin olin kauhistellut avainnipun takkien ja housujen taskuille tuottamia vaurioita. Mitta oli täysi siinä vaiheessa, kun holtiton avainnippu veisteli sadetakkini sisäkalvon kappaleiksi taskun kohdalta, ja takki alkoi vuotaa kuin seula.

Mikä avuksi? mietin. Keikarin blogissa kohtasin ajatuksen avainkotelosta. Samanaikaisesti muistin äitini sellaista joskus käyttäneen. Hyvin yksinkertaista teknologiaa, jolla vaatteiden sisuskalut kuitenkin saadaan näppärästi suojaan avaimien hirmuhampailta. Jostakin syystä avainkotelot eivät kuitenkaan ole se ihan arkipäiväisin kapistus. Kysyin Keikarin Villeltä vinkkiä avainkoteloiden suuntaan ja sain ehdotuksen tiedustella asiaa helsinkiläiseltä nahkapaja Nippanapalta.

Avainten uusi koti

Avaimeni ovat olleet iät ja ajat holtittomasti jonkinlaisessa nipussa. Nippuun on siunaantunut kaikenlaisia avaimia, myös useita vaille virkaa jääneitä. Tässä demonstraatiossa jokin vanhojen avaimien kokoelmani.

Holtiton avainnippu

Uudemmat ura-avaimet eivät ole ihan niin petollisia vaatteille, mutta odotas vain, kun vanha Abloyn kourumallinen hammashirviö pääsee taskuun pyörimään.

Nippanapalla oli tarjolla monenlaisia avainkoteloja eri määrillä avainrenkaita sekä eri kokoluokissa. Päädyin tilaamaan kahdella avainrenkaalla varustetun, kahdella nepparilla suljettavan ruskean nahkaisen kotelon. Avainten asettuessa uuteen kotiinsa tuli samalla perattua turhat pois, joten repertuaariin päätyi lopulta neljä avainta.

Nippanapan avainkotelo

Avainkotelo on näppärä ja tyylikäs ratkaisu avaimien säilömiseen niin taskun kuin laukun pohjalla. Ja mikä parasta: Vaatekankaat kiittävät ystäväänsä. Miten taas kovinkin yksinkertaisella ratkaisulla voi pidentää niiden elinikää.

Palvelut

Verkkokaupan ostoikkuna

Verkkokaupan ostoikkuna on Tyyliniekan valittujen sivupohjien loppuun kiinteästi upotettu asiakkaan verkkokauppatuote osto- ja lisätietopainikkeilla. Tyyliniekka tavoittaa kuukaudessa satatuhatta suomalaista, jotka...

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.