Autonrakentaja Dave Kindig nähdään tähtivieraana Lahden Jenkkiautonäyttelyssä

Ensi viikonloppuna pidettävän Lahden Jenkkiautonäyttelyn tähtivieraaksi saapuu yksi tämän hetken seuratuimmista autorakentajista, Dave Kindig. Kindig on Utahin South Lake Cityssa sijaitsevan Kindig-it Design autotehtaan omistaja ja yrityksen lahjakas autosuunnittelija. Kindig-it Designilla, entisöidään, rakennetaan ja customoidaan satojen tuhansien dollareiden arvoisia, pitkälle modernisoituja autoklassikkoja taukoamatta. Suomessa Kindigitin elämää ja työntekoa on voinut seurata Discovery ja Kutonen TV-kanavilla pyörivän Bitchin Ride’s reality TV-sarjasarjan avulla.

Lahteen Kindig saapuu tutustumaan suomalaisen autorakentelun tasoon ja tyyliin, tutustuakseen autonäyttelykulttuuriimme sekä tavatakseen Jenkkiautonäyttelyn näytteilleasettajia ja fanejaan. Kindig on mukana valitsemassa osan näyttelystä palkittavista autoista ja jakaa lisäksi yhden, omaa nimeään kantavan Special Awards – palkinnon.

Lahden Jenkkiautonäyttely on osa kansainvälistä Autot ja Viihde –viikonloppu – tapahtumaa. Samanaikaisesti Jenkkiautonäyttelyn kanssa, saman katon alla järjestetään X-treme Car Show –erikoisautonäyttely. Molempiin tapahtumiin pääsee samalla lipulla. Autot ja Viihde –viikonloppu järjestetään syyskuun viimeinen viikonloppu, 28.-29.9.2019 Lahden Messukeskuksessa.

Näyttelyn esittely- ja myyntiosastojen paikkavaraukset sekä autojen ilmoittautuminen esille tapahtumassa, ovat parhaillaan käynnissä www.jenkkiautonayttely.fi ja www.autotjaviihde.fi –sivuilla.

Jokamies.fi toimii tapahtuman mediayhteistyökumppanina.

Lue lisää