Asuntomessut 2019: Lempi-laatat

Asuntomessujen kohteita ja tarjontaa kohtaan odotukset ovat usein korkealla. Itse toivon joka vuosi näkeväni jotakin uutta tai erilaista, joka herättäisi mielenkiinnon. Erityisesti erilaisia pintamateriaaleja ja -käsittelyitä odotan messukodeissa näkeväni. Kiinnostavat laatat ovat itselleni mherkullista katseltavaa. Tämä vuonna Asuntomessuiltaa löytyi monta onnistunutta laattavalintaa, jotka osuivat positiivisesti silmään.

Tämän vuoden yllättäjälaattamuoto on simpukkalaatta. Itse en odottanut tätä laattaa messuilla näkeväni, mutta yllätys oli positiivinen. Laattapisteen erilaisia simpukkalaattoja, on esillä muun muassa kohteissa 3, 28 ja 30.

Paja-aukion pienrivitaloissa on käytetty Laattapisteen LPC Shell-laattaa.

Paja-aukion pienrivitalot

Simpukkalaatan lisäksi kohteen 3, Talo Aito, alakerran WC:ssä ihastuttaa harmaa laattakokonaisuus. Laatat ovat Laattapisteen valikoimasta. Tehostelaatassa on mukana struktuuria, joka tekee pinnasta ihanan rouhean.
Seinälaatat: LPC Revolution, väri tuhka, koko 60×60 cm
Tehostelaatat: LPC Piedra, väri antrasiitti.

Talo Aito, Kohde 3

Simpukkalaatat ovat olleet esillä viime aikoina myös televisiossa AVA kanavan Remontilla rahoiksi -ohjelmassa. Nyt pyörivässä kauden 12 kylpyhuonehaasteessa, asunnon 4 Julia ja Sasha käyttivät laattaa todellisen luksus-tunteen saavuttamiseksi. Kausi on esitetty Australiassa 2016.

Remontilla rahoiksi, asunnon 4 kylpyhuone. Kuva www.katrinaleechambers.com

Kohteen 3, Talo Aidon, todellinen katseenvangitsija on alakerran suuri harmaasävyinen laatta, joka on kooltaa 120cmx 120cm. Tätä tuijotellessa sydän taisi pakahtumiseltaan jättää lyönnin väliin. Latta Laattapisteen valikoimasta: LPC Revolution, väri tuhka, koko 120×120 cm.

Talo Aito, Kohde 3

Kuusikulmaisia, heksagoni-laattoja Asuntomessuilla ei nähty trendinomaisesti. Kohteessa 2, Designtalo Airon Neito, laattoja oli kuitenkin käytetty kauniisti.

Airon Neito, Kohde 2

Onnistuneesta tummien laattojen käytöstä kohde 13, Talo Korea, on loistava esimerkki. Vaikka laatat ovat tummia, ne eivät ole synkkiä ja eläväinen pinta tuo laattoihin pehmeää ilmettä. Alakerran kylpyhuoneessa Värisilmän Sensi-sarjan laattoja on käytetty eri koossa ja muodossa. Chevron-ladottu laatta on raikkaan näköinen ja tuo tilaan jännittävyyttä. Myös yläkerran WC:ssä on tummat laatat. Laatat Värisilmästä, Kylpyhuoneessa: Iso laatta Sensi Pietra Grey Lux, pienempi laatta Sensi Mos Chevron Pietra.

Talo Korea, Kohde 13, kylpyhuone

Talo Korea, Kohde 13, yläkerran WC-tila

Kohtessa 16, ABC-Mobiili, on yksi messujen vahvimmista ja rohkeimmista tehostelaatoista, joka kiinnittää varmasti huomion. Musta hunakennon muotoinen laatta on kolmiuloitteinen. Tehostelaatta on Laattapisteen valikoimasta: LPC Honey Diamond, väri Black.

Kuva Laattapiste / Paula Osenius, Keittiö & Kylpy Extra

Kohteen 25, Kouvolan Virkkulankylän senioritalon, kylpyhuoneessa on eläväinen ja voimakasilmeinen laatta. Laatassa toistuvat eri sävyt ja lisäksi laatta on kohokuvioinen. Laatta laattapisteestä: LPC Serenade.

Kouvolan Virkkulankylän senioritalo, Kohde 25

Vaaleista laatoista Kohteen 4, Airon Haaveen, vahvasti kolmiuloitteinen laatta, jäi mieleen. Laattojen ladonnassa oli myös käytetty uutta otetta.

Airon Haave, Kohde 4

Kaikki Asuntomessujen artikkelimme löydät osoitteessa www.asuntomessut.info

2 KOMMENTIT

    • Kyllähän suomalaiseen makuun simpukkalaatat olivat ehkä hieman rohkea veto, mutta loistava piristysruiske! Kiitos palautteestasi ja tervetuloa seuraamme ihastelemaan kuvia jatkossakin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Hyundai Sonata – alkuvuosien kompasteluista vakavasti otettavaksi automalliksi

Sonata, tuo eteläkorealaisen autotehtaan toivo esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1985. Eteläkorealainen sonaatti vaikutti alkuun lyhyeltä, sillä parin ensimmäisen...

Tässä se nyt on – Gordon Murrayn T.50 kirjoittaa superautojen sääntökirjan uusiksi

Brittiläinen autonsuunnittelija Gordon Murray vaikutti yli parisenkymmentä vuotta Formula 1:ssä, jossa hän rikkoi rajoja, ja toteutti rohkeasti visioitaan. Keveys...

80-luvun farmari-Buick oli vielä lama-Suomessakin tuttu näky

80-luvulla Yhdysvalloissa tila-autot olivat vasta syrjäyttämässä farmarin asemaa perheautona. Samaan aikaan Suomessa vastaavia autoja hamstrattiin verotussyistä. Käytetty farkku-Buick tai Chevrolet...

MCH Group saa uuden omistajan James Murdochin pääomasijoitusyhtiöstä

HourUniverse-konseptin Baselworldin messujen tilalle esitellyt MCH Group on ylimääräisessä yhtiökokouksessaan hyväksynyt James Murdochin pääomasijoitusyhtiö Lupa Systems'in nousun suurimmaksi omistajaksi. Yhtiökokouksen...

Ensimmäisestä Shelby GT350R prototyypistä kaikkien aikojen kallein huutokaupattu Mustang

Ensimmäisestä Shelby GT350R prototyypistä, lempinimeltään ”Flying Mustang” on tullut kaikkien aikojen kallein huutokaupattu Mustang. Tammikuussa 3,4 miljoonalla dollarilla huutokaupattu ”Bullitt”...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...