American Optical – pilottilasit, jotka kävivät kuussa

Kaupallinen yhteistyö: Shave Club Finland

Todelliset klassikot syntyvät vuosikymmenten kuluessa ja ovat usein osa jotain suurempaa tarinaa. Yhdysvaltalaisen American Opticalin pilottilasit kuuluvat itseoikeutetusti tähän klassikkokategoriaan, sillä harvassa ovat aurinkolasimallit, jotka ovat NASA:n hyväksymät ja käyneet kuussa. Itse asiassa, American Opticalit ovat ainoat jotka ovat kuun kamaralla käyneet.

Avaruuden valloittamisen lisäksi American Opticalin lasit ovat valloittaneet populaarikulttuurin saralla valkokankaat ja tv-ruudut, sillä pilottilasit ovat tutut mm. Top Gunista, Easy Riderista ja Pako-tv-sarjasta.

Made in America -laatua

Pari kuukautta American Opticalin pilottilaseja käyttäneenä ymmärrän hyvin miksi ne ovat suosiossa. Jämäkkä rakenne yhdistettynä tyylikkääseen ja sopivalla tavalla maskuliiniseen ulkoasuun, sekä erinomainen optiikka tekevät laseista arjen työkalun, joita ilman en juuri autolla enää aja.

Laadukkaat pilottilasit soveltuvat mainiosti myös pyöräilijälle, joka haluaa nähdä tarkasti ilman häikäistymistä mitä ympärillä tapahtuu.

Käyttölaseille tärkeä ominaisuus on nimenomaan jämäkkyys, sillä lasit istuvat naamaan hyvin eivätkä valu nenänvartta pitkin alas. Näin lasien asentoa ei tarvitse korjata kuin satunnaisesti.

American Optical -pilottilasit

American Optical -pilottilasit takaa.

Suosittelemme

Omat lasini ovat tämän päivän vaatimusten mukaisesti polarisoidut, mutta saatavilla on myös autenttiset pilottilasit lasilinsseillä. Toinen autenttisuutta arvostavaa puhutteleva seikka on lasien valmistusmaa, joka on edelleen Yhdysvallat. Tässä lienee osasyy tämän päivän suosiolle, sillä heritage-buumin seurauksena alkuperäisvalmistuksen arvostus on tasaisesti kasvanut ja Made in USA -merkintää pidetään laadun takeena.

American Opticalit päässä

Vaikka American Opticalin pilottilasit ovat klassikon asemassa, on niiden hintataso pysynyt maailmalla ja sitä kautta Suomessa kohtuullisena. Alle satasen hintaluokassa lasit ovat erinomainen valinta. Suomessa American Opticalin pilottilaseja myy Shave Club Finland.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

The ART Desk vie sähköpöydän tyylin uudelle tasolle

Jos etsit kotiisi tai työpaikallesi tyylikästä ja laadukasta sähköpöytää, The ART Desk on varteenotettava vaihtoehto.Työergonomia on asia, josta on puhuttu pitkään ja johon on...

Turvallinen hybridiauton lataus kotona – DEFA Solid säästää omakotiasujan työläältä kaapelinvedolta

Hellmanin perheen tarina on esimerkki siitä, miten DEFA Solid latausasema voi tarjota turvallisen ja käytännöllisen ratkaisun hybridiauton lataamiseen kotona.Isä Oskari Hellmanilla on Volvo...

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla.Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Tyyliniekan uusimmat