Alusvaatteiden väripommi

Pirskahteleva kesäinen aurinko on loistava syy kaivaa värikkäämpiä vaatteita päälle. Lisää pirteyttä tuo myös värikkäät alusvaatteet. Itse olen ollut turhankin tiukkapipoinen monotonisen alusvaatelaatikkoni sisällön äärellä, joten Lumingerien alusvaatteiden väriherkuttelu ravisteli mukavuusaluettani. Kuitenkin hurmaavat ja syvät sävyt saivat nopeasti pauloihinsa sekä kesäiseen tunnelmaan. Värikylvyn lisäksi testasimme tällä kertaa myös erimallisia rintaliivejä ja alushousuja, joista jokaisen on helppo löytää omat suosikkinsa.

Violetit Cleo by Panachen Hettie-rintaliivit olivatkin itselleni jo osittain tutut, sillä joululahjapohdinta-artikkelissamme testissä oli Cleo by Panachen Hettie-babydoll, joka pohjautuu Hettie-rintaliivimalliin. Itse pidän näiden rintaliivien mallista todella paljon. Kauniit ja lukuisat yksityiskohdat, kuten taidokkaat pitsit ja pilkullinen kangas, miellyttävät silmää. Tämän lisäksi Hettie muotoilee rinnat miellyttävällä tavalla sirosti eteenpäin nostattaen ja hyvin kolmiulotteinen kuppi tuo rinnat kauniisti esiin.

Liivimalli on ehdottomasti yksi suosikeistani, vaikkakin turhan usein päädynkin topattuun liiviin. Hettie on myös mukavan kevyt kesän kuumuuteen juurikin toppaamattomuutensa vuoksi.  Hettie-sarjan alushousut yllättivät myös, sillä yleensä alushousulaatikostani löytyy vain stringejä. Alushousut tuntuivat mukavilta päällä ja huomaamattomilta –tällaisellekin stringien vankalle kannattajalle.

Suosittelemme

Intohimoisen punainen Avan Madison-sarja tyylittelee lähes kokopitsisellä ulkoasulla.  Uusia juttuja on mukava kokeilla ja tällä kertaa testiin pääsi ensimmäistä kertaa brazilian-malliset alushousut, joissa ”kankkua” jää enemmän näkyviin kuin perusalushousumalleissa. Lisäksi yleensä brazilian-housujen malli ja leikkaus luo illuusiota Kardashian-maisesta pyöreästä pepusta.

Itse tykästyin housumalliin kovasti. Kokona otin rohkeasti reilulta kuulostavan XL-koon, sillä kiristävät alushousut ovat todella ärsyttävät. Koko tuntui hyvältä päällä, erityisesti malli huomioiden.  Minulla ja brazilianilla oli siis oikein miellyttävä ensikohtaaminen. Madison-rintaliivit ovat Lumingerien laadukkaan valikoiman mukaisesti tukevat ja mukavat päällä.  Ne muotoilevat rintoja Hettieen verrattuna enemmän sivulle ja rintakehän suuntaisesti, mutta kuitenkin nostavasti.

Myös testaamani Freya Fancies longline-rintaliivit ovat uusien tuttavuuksieni listalla. Longline tarkoittaa, että rintaliivit eivät päätykään aivan kupin alle kuten perinteisesti ja vaan jatkuvat vielä alaspäin. Leveä muoto myös takaa hyvän istuvuuden ja tuen, kuitenkin kevyellä ilmeellä, muotoillen kauniisti povea.  Näissä rintaliiveissä on myös monista rintaliiveistä poiketen leveän takaosan vuoksi 5-6 hakasta perinteisen 2-3 sijaan.

Ensimmäinen ajatus näistä rintaliiveistä oli ”onpa nämä mahdottoman mukavat päällä!”.  Sarjan Fancies-hipsterit ovat huomaamattomat ja kevyet päällä, sillä niissä ei ole puristavia kuminauhoja. Kukkakuvioinen mesh-pitsi on tyylikäs, mutta samaan aikaan viettelevä. Fancies-sarja olikin itselleni tuttu jo entuudestaan, sillä testailimme ennen joulua Fancies-sarjan bralettea ja hipstereitä. Värinä fuksia ”orkidea” on erittäin elinvoimainen ja energisoiva.

Lumingerien valikoimasta voit hakea tuotteita myös värin perusteella. Vaikkakin testiin valitsimme punaista, pinkkiä ja violettia, suosikkivärejä löytyy muun muassa monissa eri sinisen, turkoosin, vihreän ja oranssin sävyissä. Jokaisesta artikkelin väristäkin löytyy myös muita suosikkejani, kuten violetista Curvy Katen Dottie-rintaliivit,  fuksia-perheestä kirsikanväriset syvään uurretut Tia-rintaliivit ja punaisesta Parfait Lingerie Marion-pitsirintaliivit, joissa leikitellään nude-efektillä ja punaisella pitsillä.

Lumingerie on isoihin kuppikokoihin erikoistunut suomalainen verkkokauppa, jossa on Suomen paras koko- ja mallivalikoima kaarituettuja ja kaarituettomia rintaliivejä, imetysliivejä, urheiluliivejä sekä muita alusvaatteita, toppeja, paitoja ja mekkoja kurvikkaille, isorintaisille naisille. Toiminta-ajatuksena on tarjota kurvikkaille kauniita alusasuja, sillä kauneus ja hyvä olo ovat jokaisen naisen oikeuksia. Ajatus isorintaisille suunnatusta verkkokaupasta lähti kauppiaan omasta tarpeesta, sillä rintaliivejä tarpeeksi suurella kuppikoolla ja pienellä ympärysmitalla oli vaikeaa ja välillä jopa lähes mahdotonta löytää. Laajan tuotevalikoiman löydät verkkokaupasta Lumingerie.fi. Verkkokaupasta tilaat helposti ja luotettavasti, ja tuotteet voi sovittaa rauhassa kotona. Ostoksiin ei lisätä toimituskuluja ja tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Lumingeriesta löydät liivikoot 60-130 ja kuppikokoja D-kupista alkaen jopa O-kuppiin saakka.

Lue lisää