Alihankintamessujen valopilkku – Oscar Software

Jo perinteeksi muodostunut Alihankintamessujen tyylikatsaus Oscar Softwaren osastolle sai jatkoa tänäkin vuonna, sillä kyseisen yrityksen velikullat ovat muodostuneet hyviksi tutuiksi ja he ovat avoimesti kertoneet suosivansa messupukeutumisessaan asiakkaansa Heikki Lehdon (Buzo) vaatteita. Asukokonaisuus on puolestaan viimeistelty Pohjanheimosta hankituilla asusteilla.

Alihankinta2015-OscarSoftware

Tänä vuonna yhteinen univormu rakentui sinapinvärisistä chinoista, valkeasta kauluspaidasta, tummasta irtotakista ja oranssin sävyisestä paisley-kuvioidusta kapealinjaisesta solmiosta sekä taskuliinasta. Solmion ja taskuliinan samasta kuosista annoinkin penalttia, mutta maukkaan serranon kinkun avulla he saivat minut hiljaiseksi.

Alihankinta2015-OscarSoftware-lahikuva





Ja kuten viime vuonnakin, myyntijohtaja Lahtinen vei yrityksen sisäisen taskuliinakisan suvereenisti. Huhut kertovat, että hänellä oli nallewahlroosmaisesti samasta kuosista tehty tyynyliina rintataskussa. 😀



Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.