Quantcast

Aika tyylikäs -venetsialaisilta Nokialla 26.8.2022 kello 18

Suomen kaunis kesä kääntyy kohti ilta-aurinkoa, jota juhlistamme tyylikkäästi Nokialla sijaitsevassa Tehdassaaressa perjantaina 26.8.2022 kello 18 alkavassa Aika tyylikäs -venetsialaisillassa. 

Tilaisuus järjestetään Birger Federlayn vuonna 1907 suunnittelemassa kauniissa tiilirakennuksessa, jonka toisen kerroksen Taidekeskuksen galleria on varattu Aika tyylikkään käyttöön. Rakennus sijaitsee luonnonkauniissa maisemassa Nokianvirran varrella, jonne pääsee niin autolla kuin veneellä.

Aika tyylikäs on osa Tehdassaaren venetsialaisviikonloppua, johon tuomme oman lisämausteemme. Tapahtumamme on totuttuun tapaan maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen Eventbrite-sivuston kautta. Tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu sataan henkeen. Tapahtuman tiedotusta voit seurata myös Facebookissa.

Aika tyylikäs -iltaan olemme kutsuneet valikoidusti näytteilleasettajia, jotka ovat: 

Aika ja paikka

Aika tyylikäs -venetsialaisilta
Perjantaina 26. elokuuta 2022 kello 18
Taidekeskus Tehdassaaren galleria
Souranderintie 2b
37100 Nokia

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Liput tarkastetaan alueen portilla. Lisätietoja antaa Matti Airaksinen, [email protected], p. 045 122 8780

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.