Tyyliniekka LIVE

Aika tyylikäs DLA

DressLikeA-blogistaan tunnettu Atte Rytkönen toi viime vuonna markkinoille DLA-nimeä kantavan asustemalliston. DLA:n Filosofiana on tarjota vaatekaapin ajattomia klassikoita, joita käyttämällä ei voi mennä vikaan.

DLA-malliston uusin aluevaltaus ovat pehmeärakenteiset kauluspaidat, jotka osoittavat tinkimättömästi DLA:n suhtautumisen laatuun ja monikäyttöisyyteen. Mallisto nojaa näihin perusasioihin, joten aluksi tarjolla on kolme paitamallia: formaali valkoinen, monikäyttöinen vaaleansininen ja rento denim.DLA-kauluspaidat ovat laatutavaraa.
DLA-kauluspaidat ovat laatutavaraa.

Katso tapahtuman live-videotaltioinnilta DLA:n tuoreimmat kuulumiset.

DressLikeA @ Aika tyylikäs

DressLikeA osallistui Aika tyylikäs -tapahtumaan DLA-tuotteillaan ja jostain syystä siellä kuvattu live-video meni 90 astetta kumolleen. Julkaisemme nyt videon uudestaan ilman niskojen kääntelyä, sillä tuotteethan ovat mitä mainioimpia.

Julkaissut Tyyliniekka Tiistaina 18. huhtikuuta 2017

Aika tyylikäs jatkuu syksyllä

Tapahtuma keräsi kiitosta, joten jatkoa on luvassa. Seuraava Aika tyylikäs -tapahtuma järjestetään syksyllä syys-lokakuun tietämillä Turussa yhdessä Iskun kanssa. Tapahtuman tarkka sijainti ja ajankohta ilmoitetaan pikapuoliin – ja mikä tärkeintä, tapahtuma on totuttuun tapaan maksuton.

Joose Luukkanenhttp://sahkoautokirja.fi
Sähköautoileva Huippumyyjä tarinoi Teslan ratin takaa matkakokemuksia ja raportoi uusista jutuista sähköautorintamalla. Alfamer julkaisi syyskuussa 2020 Joosen kirjan Sähköautoista. Hyödynnä alekoodi TYYLINIEKKA tilatessasi kirjan allaolevasta linkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.