Aika tyylikäs DLA

DressLikeA-blogistaan tunnettu Atte Rytkönen toi viime vuonna markkinoille DLA-nimeä kantavan asustemalliston. DLA:n Filosofiana on tarjota vaatekaapin ajattomia klassikoita, joita käyttämällä ei voi mennä vikaan.

DLA-malliston uusin aluevaltaus ovat pehmeärakenteiset kauluspaidat, jotka osoittavat tinkimättömästi DLA:n suhtautumisen laatuun ja monikäyttöisyyteen. Mallisto nojaa näihin perusasioihin, joten aluksi tarjolla on kolme paitamallia: formaali valkoinen, monikäyttöinen vaaleansininen ja rento denim.

DLA-kauluspaidat ovat laatutavaraa.
DLA-kauluspaidat ovat laatutavaraa.

Katso tapahtuman live-videotaltioinnilta DLA:n tuoreimmat kuulumiset.

DressLikeA @ Aika tyylikäs

DressLikeA osallistui Aika tyylikäs -tapahtumaan DLA-tuotteillaan ja jostain syystä siellä kuvattu live-video meni 90 astetta kumolleen. Julkaisemme nyt videon uudestaan ilman niskojen kääntelyä, sillä tuotteethan ovat mitä mainioimpia.

Julkaissut Stylefellow – Tyyliniekka Tiistaina 18. huhtikuuta 2017

Aika tyylikäs jatkuu syksyllä

Tapahtuma keräsi kiitosta, joten jatkoa on luvassa. Seuraava Aika tyylikäs -tapahtuma järjestetään syksyllä syys-lokakuun tietämillä Turussa yhdessä Iskun kanssa. Tapahtuman tarkka sijainti ja ajankohta ilmoitetaan pikapuoliin – ja mikä tärkeintä, tapahtuma on totuttuun tapaan maksuton.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.