Äänestä vuoden yritystä – Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021 palkitsee viime vuoden parhaimmiston. Vuoden yritys -kategoriassa ovat yleisöäänestyksessä ehdolla: 

Hovisepät

Vaasalainen kolmannen polven perheyritys Hovisepät on osoittanut vuodesta toiseen, että korkeatasoista myymälää voi pyörittää menestyksekkäästi pienemmälläkin paikkakunnalla. Syitä menestykselle on useita, joista mainitsemisen arvoisia ovat myymälän jatkuva uudistaminen, voimakas panostaminen verkkokauppaan, sekä näitä merkittävästi tukeva ja Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen korkeatasoinen digitaalinen markkinointi.  Hovisepät on myös yksi Suomen kolmesta Rolex-jälleenmyyjästä.

**

Kalevan Kello

Tamperelainen perheyritys Kalevan Kello on ottanut rohkean painotuksen suomalaisiin tuotteisiin, joita he ovat tuoneet esille persoonallisella tyylillään esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Tällä tavalla he ovat osoittaneet, että pienikin paikallinen yritys voi löytää paikkansa kilpaillulla alalla. Tämän lisäksi Kalevan Kello tunnetaan Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen laajasta vintage-kellojen valikoimasta.

**

Kellokonttori

Kellokonttori on Suomen suurin arvokellojen myyntiin, ostoon ja vaihtoon erikoistunut kellokauppa, jonka valikoimista löytyy paljon sellaisia kellomalleja ja -merkkejä, joita ei muualta Suomesta saa. Kellokonttori on löytänyt oman vankkumattoman asiakaskunnan, jonka myötä yritys on noussut liikevaihdoltaan alan suurimpien joukkoon. Kellokonttori on myös edelläkävijä siinä, miten yritys on lähellä asiakkaitaan alan eri yhteisöissä.

**

Kulta-Center

Itä-Suomesta kotoisin oleva Kulta-Center on ollut Timanttiset-ketjun vahva kauppias, joka otti viime vuonna kunnianhimoisen askeleen kohti arvokellojen ja -korujen myyntiä uudistamalla oman brändinsä ja jalkauttamalla sen lippulaivamyymälän muodossa Tampereelle. Vaikka myymälä avautui vasta vuoden 2022 puolella, teki Kulta-Center merkittävän investointipäätöksen viime vuonna kesken pandemian. Vahvan selkänojan riskinotolle antoi Kulta-Centerin vahva verkkokauppamyynti, jossa he ovat Suomen suurimpien joukossa.

**

Lindroos

Lindroos on Helsingin keskustassa sekä lentokentällä myymälöitä pyörittävä yritys, jonka merkkivalikoima on Suomen laajin kattaen merkittävän osan kelloalan luksusmerkeistä. Vähittäismyynnin lisäksi Lindroos on Suomen suurin yksityinen kellohuolto. Lindroos on myös alan aktiivisin toimija tapahtumamarkkinoinnin saralla, joka näkyy säännöllisesti järjestettyinä asiakastilaisuuksina, sekä erilaisina tapahtumayhteistöinä.

**

Voit äänestää omaa ehdokastasi 9.5.2022 kello 12 saakka.

Näin äänestät

Äänestys tapahtuu klikkaamalla ensin ehdokkaan kohdalla olevaa ÄÄNESTÄ-painiketta. Seuraavaksi ääni vahvistetaan antamalla oma sähköpostiosoite, ja klikkaamalla Äänestä nyt -painiketta. Järjestelmä lähettää sähköpostiin nelinumeroisen koodin, joka syötetään ruudulla näkyvään “Enter OTP Code” -kenttään, ja klikataan “Confirm”, ja äänestys on valmis.

Käytämme sähköpostiosoitteita ainoastaan äänien vahvistamiseen tämän äänestyksen yhteydessä. Emme luovuta äänestyksen yhteydessä annettuja sähköpostiosoitteita eteenpäin, emmekä käytä niitä markkinointi- tai muissa tarkoituksissa. Sähköpostiosoitteet säilytetään vain äänestyksen ajan, ja poistetaan järjestelmästä, kun äänestyksen voittaja on ratkennut ja julkistettu.

Vuoden yritys 2021 Päättynyt

 • Hovisepät
  Olet jo äänestänyt!
  7% 29 / 375

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Kalevan Kello
  Olet jo äänestänyt!
  34% 129 / 375

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Kellokonttori
  Olet jo äänestänyt!
  6% 23 / 375

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Kulta-Center
  Olet jo äänestänyt!
  42% 161 / 375

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Lindroos
  Olet jo äänestänyt!
  8% 33 / 375

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi

Aihepiirin uusimmat