Äänestä vuoden kelloammattilaista – Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021 palkitsee viime vuoden parhaimmiston. Vuoden kelloammattilainen -kategoriassa ovat yleisöäänestyksessä ehdolla: 

Antti Luoma-aho

Hoviseppien kolmannen sukupolven yrittäjä Antti Luoma-aho on tehnyt määrätietoista työtä yrityksen kehittämisessä, etenkin digimarkkinoinnissa ja verkkokaupassa. Antin käsistä on lähtöisin yrityksen poikkeuksellisen korkeatasoinen ja pitkälti omaan materiaaliin perustuva Instagram-tili, some-markkinointi ja Vuoden kelloteko -kategoriassa ehdolla oleva Kellokatsaus-videosarja.

**

Essi Pullinen

Essi Pullinen on uunituoreen Kello- ja korumuseo Kruunun museonjohtaja, jonka panos Kruunun avaamisessa projektin loppusuoralla oli merkittävä. Essin samaan aikaan määrätietoinen ja sydämellinen ote kellomuseon johtajana oli juuri sitä, mitä kokonaan uuden, kellot ja korut yhdistävä museoprojekti tarvitsi.

**

Kari Voutilainen

Suurmestari ja kellontekijä Kari Voutilainen on tehnyt vahvaa työtä vuosikymmenien ajan. Vuosi 2021 oli työntäyteinen, sillä Voutilainen siirsi verstaansa suurempiin tiloihin tulevaisuuden kasvavia tarpeita silmälläpitäen. Vuoteen mahtui myös Försti Diver -sukeltajankellon toteuttaminen, sekä Urban Jürgensenin hankinta sijoittajien kanssa. Vahva independent-toimija on rakentanut kokonaista pienklusteria, joka ei olisi riippuvainen nimeään kantavasta tekijästään.

**

Mia Rautakoura

Mia Rautakoura on kello- ja korualan rautarouva, näin voidaan kuvata tätä 25 vuoden uran tehnyttä Lindroosin Kämp Gallerian myymäläpäällikköä. Mia on alalle omistautunut ja  hersyvän huumorintajun omaava ammattilainen, joka tekee mitä lupaa. Ja vähän päälle.

**

Vesa Ruokanen

Vesa Ruokanen on suomalaisista kellosepistä kokeneimpia ja merkittävimmän uran maailmalla tehneitä. Häntä pidetään yleisesti yhtenä maailman parhaimmista komplikaatio-osaajista, joka on koko uransa ajan auttanut pyyteettömästi nuorempia suomalaisia kelloseppiä työharjoitteluissa Sveitsissä asuessaan. Pitkän ulkomailla vietetyn uran jälkeen Vesa Ruokanen palasi takaisin Suomeen ja on töissä Stepan Sarpanevan pajalla.

**

Voit äänestää omaa ehdokastasi 9.5.2022 kello 12 saakka.

Näin äänestät

Äänestys tapahtuu klikkaamalla ensin ehdokkaan kohdalla olevaa ÄÄNESTÄ-painiketta. Seuraavaksi ääni vahvistetaan antamalla oma sähköpostiosoite, ja klikkaamalla Äänestä nyt -painiketta. Järjestelmä lähettää sähköpostiin nelinumeroisen koodin, joka syötetään ruudulla näkyvään “Enter OTP Code” -kenttään, ja klikataan “Confirm”, ja äänestys on valmis.

Käytämme sähköpostiosoitteita ainoastaan äänien vahvistamiseen tämän äänestyksen yhteydessä. Emme luovuta äänestyksen yhteydessä annettuja sähköpostiosoitteita eteenpäin, emmekä käytä niitä markkinointi- tai muissa tarkoituksissa. Sähköpostiosoitteet säilytetään vain äänestyksen ajan, ja poistetaan järjestelmästä, kun äänestyksen voittaja on ratkennut ja julkistettu.

Vuoden kelloammattilainen 2021 Päättynyt

 • Antti Luoma-aho
  Olet jo äänestänyt!
  13% 23 / 172

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Essi Pullinen
  Olet jo äänestänyt!
  10% 18 / 172

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Kari Voutilainen
  Olet jo äänestänyt!
  16% 28 / 172

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Mia Rautakoura
  Olet jo äänestänyt!
  46% 80 / 172

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Vesa Ruokanen
  Olet jo äänestänyt!
  13% 23 / 172

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi

Aihepiirin uusimmat