Tyylikäs vai tyylitön? Chevyn avolavasta tuunattu päidenkääntäjä

Chevroletin Colorado on keskikokoinen pick up, joka ei käytettyjen autojen markkinoilla varsinaisesti tihku seksiä ja vaarallisia tilanteita. Tunnistamattomaksi tuunattuna auto on kuitenkin jotain ihan muuta.

Auton muodonmuutoksesta on vastuussa Yhdysvaltain Kentuckyssa sijaitseva Cool Cars Engineering -niminen paja. Päidenkääntäjä Chevy on tulossa Mecumin huutokauppaan marraskuussa. Entinen lava-auto on vähintäänkin persoonallisesti laikattu avomalliseksi, ja ovetkin on muutettu kaappari-mallisiksi. Kokonaisuutta jatkavat tarvikemaski, ovenkahvoista putsattu kylkilinja, 22-tuumaiset vanteet ja custom-maalaus, jonka väriteema jatkuu sisätiloihin saakka.

Aukeava takalava on hitsattu kiinni, mikä saattaa hieman rajoittaa auton käyttökelpoisuutta tavarankuljetuspuuhissa. Entisen lavan tilan ovat varastaneet ilmajousituksen vaatima laitteisto, joten tämä tuskin huolettaa tulevaa omistajaa. Penkit ovat parkittua nahkaa, ja kabiinista löytyy myös aidolla käärmeennahalla vuorattuja yksityiskohtia.

Lasikuidusta leivotusta keskikonsolista löytyvät DVD-soitin, säätimet ikkunanjämien hallintaan ja auton äänentoistojärjestelmän nupit tietenkin valmiiksi kaakkoon käännettyinä. Kuten tavallista tällaisen tuning-ihmeen kohdalla, auton suorituskyky soittaa usein toista viulua kaiken krumeluurin keskellä. Ilmeisesti konehuoneessa työskentelee alkuperäinen 3,5-litrainen viisisylinterinen moottori, johon on askarreltu kiinni K&N:n ilmanottosarja. Suorituskyky voi näin ollen olla hieman pirteämpi, kuin vakiosta löytyvät 220 heppaa 305 Nm väännöllä.

Mecumin sivuilla ei anneta virallista hinta-arviota autosta, mutta vastaavien hinnat pyörivät 75 000 – 100 000 taalan tietämissä. On tietenkin jokaisen oma asia, mihin rahansa käyttää, mutta vastaavalla summalla voisi Jenkeistä ostaa vaikkapa tuliterän Dodge Challenger SRT Demonin, joka tarjoaa hintaisekseen huiman määrän suorituskykyä varsin tyylikkäässä paketissa.LähdeCarscoops

1 KOMMENTTI

  1. Kumma miten autoilusta nauttimiseen tarvitaan aina se 500 hevosvoimaa. Toisekseen, jos huutelee 100 000 dollarin modifioituja autoja joilla ei sinänsä ole juuri todellista arvoa niin SRT Demonin sijaan lienee varaa johonkin täysin eri luokan autoonkin.

    Eipä tuo Chevy itseen niin uppoa, mutta herättää silti enemmän tunteita kuin kaupasta haettu Dodge.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.