Herrainpukimo Open Powered by Porsche

0
3734

Jo toinen Herrainpukimo Open -golfturnaus pidettiin lauantaina 28.5.2016 kirkkaiden kesäsäiden suosiessa pelaajia. 92 pelaajan turnaus järjestettiin upealla Harjattula Golf -kentällä.

Harjattula Country Club Golf

Tämä miljööltään tunnelmallinen ja erinomaisessa kunnossa pidetty kenttä tarjosikin mitä erinomaisimmat puitteet onnistuneelle turnaukselle. Onnistuneen turnauksen jatkoksi Harjattula Golf kattoi myös klassisen kesäisen lounaspöydän, jonka ääressä ihailtiin turnauksen toisen yhteistyökumppanin urheilullisen sulavalinjaisia ajoneuvoja.

Herrainpukimo Golf Porsche 2

Porsche oli tänä vuonna mukana turnauksen toisena arvostettuna yhteistyökumppanina, jonka myötä turnauksen koko nimeksi muodostui Herrainpukimo Open Powered by Porsche. Porsche Center Turku oli tuonut paikalle turnausväen ihailtavaksi sekä Porschen uusia malleja että yhden todellisen keräilyaarteen, priimakunnossa olevan 1990-vuosimallin Porsche Carrera S:n.

Herrainpukimo Golf Porche
Myös moni kilpailija oli saapunut paikalle Porschellaan ja tapahtuma-alueella nähtiin muita Porscheja, mm. harvinaisempi Porsche-klassikko, ikoninen 928.

Porsche

Turnauksessa palkittiin 10 parasta kilpailijaa sekä viiden eri erikoiskilpailun sijoittujia. Palkintoina jaettiin Porschen mailalaukkuja sekä Herrainpukimon lahjakortteja. Koko kilpailun voittaja Jerry Brown voitti omakseen pääpalkintona olleen Herrainpukimon mittatilauspuvun. Onnea voittajalle!

Herrainpukimo Golf Porsche winner

Itse kilpailun jälkeen siirryttiin Porsche Center Turku -liikkeen tiloihin, joissa isännät Juha Kouhi ja Jussi Mattila esittelivät Porschen tuoreinta mallistoa sekä klassisia vaihtoautoja. Porschen pitkä historia tyylikkäiden ja yksilöllisten autojen valmistajana oli ilmeistä – paikalla olleilla 911-malleilla oli neljännesvuosisata ikäeroa, mutta tästä huolimatta sama tyyli ja henki oli pysynyt.

Porsche 2

Autoihin tutustumisen lisäksi keskusteltiin Porschen bespoke-ohjelmasta, jonka myötä auton voi muokata täysin oman mielensä mukaiseksi – mm. maali voidaan valmistaa oman värimallin mukaan. Yhdistettynä kattavaan oheistuotevalikoimaan tämä mahdollisuus tekee Porschesta erään kiinnostavimmista nykyaikaisista automerkeistä.

Kilpailupäivän illanviettoa Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n tiloissa Turun Linnankadulla soinnutti rento keskustelu päivän peleistä sekä Stardust Dancers Pro -tanssiesitys. Pukukangaspakkoja selaillessaan moni päivän kilpailijoista saikin tuntuman tuleviin garderobinuudistuksiin.

HPPorscheStardustDancers

Herrainpukimolta edettiin luontevasti lähistöllä sijaitsevan Börs-yökerhon tiloihin, joissa sekä auto- että pukeutumiskeskustelu jatkuivat pikkutunneille saakka.

Paras Scratch: Jerry Brown
Beat The Pro -voittajat: Eero Niemi, Eero Strandberg, Markku Valtonen, H-P Ihatsu, Mikko Poutanen, Hannu Viljamaa

Teksti: Jussi Häkkinen, Anu Rautalin
Kuvat: Anu Rautalin, Jussi Häkkinen, Tuukka Simonen