Tässä yhdistelmässä on tyyliä – kanadalaismiljonääri Josh Cartu ja valkoinen LaFerrari Aperta

Ferrari esitteli viimekuisessa Pariisin autonäyttelyssä Aperta-nimisen avoversion LaFerrari-hyperautostaan. Maranellon katoton tykki myytiin loppuun jo ennen auton ensiesittelyä, ja 200 onnellisen omistajan joukkoon oli todella vaikea päästä. Eräs amerikkalainen Ferrari-keräilijä nosti jopa oikeusjutun italialaisia vastaan, koska hänelle ei suostuttu myymään omaa Apertaa sinnikkäästä yrittämisestä huolimatta.

cartu_5

Kanadalainen Josh Cartu oli sen sijaan onnekkaampi, ja hän on saanut jo nyt alleen helmiäisvalkoisen avo-LaFerrarin. Yli kahden miljoonan dollarin arvoisen auton hankintahinta ei tuottanut suurempia ongelmia nopeasti monimiljonääriksi nousseelle Cartulle, ja Ferrarikin suostui myymään auton auliisti hänelle.

cartu_4

Cartu on nimittäin monien bisnestensä lisäksi Kanadan Ferrari-klubin puheenjohtaja ja herrasmiessarjan kilpakuski. Kisoissakin alla on usein Maranellon ori, ja Cartu on viime aikoina testannut italialaisen AF Corsen kalustoa. Samassa Ferrari-tiimissä ajaa mm. Giancarlo Fisichella, joten Cartu ei ole rattimiehenäkään mikään turha tapaus.

cartu_3

Suosittelemme

Hän on myös ehtinyt kerätä melkoisen määrän siviilikalustoa talliinsa, ja valkoisen LaFerrari Apertan lisäksi Cartun kokoelmiin kuuluu esimerkiksi samanvärinen Ferrari F12tdf. Mies näyttää siis tykkäävän valkoisista autoista, ja uusimmassa LaFerrarissa väri vielä korostuu upeasti mustien tehosteiden ansiosta.

cartu_6

Cartun Apertassa on käytetty mustia koristeraitoja täydentämässä samansävyisiä vanteita ja peilejä. Ne antavat helmiäisvalkoiselle värille hienosti kontrastia, ja lisäksi autossa on keltaiset jarrusatulat ja penkkien reunatikkaukset kuin pisteenä i:n päällä. Cartun auto vaikuttaa jopa näyttävämmältä kuin Pariisissa esitelty Ferrarin oma promoauto, joka oli musta punaisilla tehosteilla.

cartu-2

Cartun oma tyylikin vaikuttaa olevan kunnossa ainakin kuvien perusteella. Ei ole siis ihme, että hänet hyväksyttiin avosylin LaFerrari Apertan harvojen ja valittujen omistajien joukkoon.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Joustoluotto vai pikaluotto – Kumpi sopii sinulle paremmin?

Rahantarve voi yllättää odottamatta. Onpa kyseessä äkillinen remontti kotona, kiireellinen terveydenhoitomeno tai yllättävä matka, voi nopea laina tulla tarpeeseen. Kun tarvitset nopean rahoituksen, sinulla...

Peugeotin uusi sähköpyörä voi kuljettaa edessään jopa kolmea lasta

Peugeot on esitellyt myös toisen perhekeskeisen sähköpyörän, jossa on kaksi lastenistuinta.

Koenigsegg tuo markkinoille erikoisen metalliseoksesta tehdyn takin

Koenigsegg on yhdistänyt voimansa ruotsalaisen muotibrändi Chimin kanssa luodakseen takin, jonka pinta on valmistettu 60% metalliseoksesta, ja jonka mukana tulee magneettinen aurinkolasikotelo.

Vinkkejä lomalainan hakemiseen – näin rahoitat unelmien loman

Kesäloma on monelle vuoden kohokohta. Silloin arki jää taakse ja mieli saa levätä. Lomalla on aikaa lähteä reissuun vaikka vähän kauemmaskin. Unelmien loma saattaa kuitenkin...

Tyyliniekan uusimmat