Tämä itäiseen makuun tuunattu Mercedes-Benz W124 löytyy Ukrainasta

Mercedes-Benz W124 on valmistajansa tunnetuimpia ja kestävimpiä automalleja kautta aikain. Kaikki eivät kuitenkaan arvosta sen ajattomia linjoja.

Nämä Ukrainasta otetut kuvat on hiljattain jaettu Redditissä, ja ne esittävät W124 Coupea, joka tunnetaan virallisesti myös C124-mallinimellä. Valitettavasti germaaninen klassikko on kokenut niin valtavia muutoksia, että auton alkuperä on onnistuttu täydellisesti hävittämään.Jos joku pitää Chrysler Crossfirea rumana, niin se ei ole mitään tähän verrattuna. Mersuparan uudet ajovalot ja maski tuovat nimittäin etäisesti mieleen tänän eilispäivän jenkkisportin. Ehkäpä Mercedeksen omistava ukrainalaismies on haaveillut moisesta, mutta rahat ovat riittäneet vain vanhan autonsa tuunaamiseen. Mersu on myös maalattu hyvin oudolla tavalla kaksiväriseksi. Liekö omistaja nähnyt myös kuvia jostain Rolls-Roycesta, tai sitten mieli on vienyt ajatukset 50-luvun Amerikkaan saakka.

Kaksivärisyys jatkuu auton perään saakka, joka on myös kokenut radikaaleja muutoksia. Jos vain mahdollista, niin takaosa on vielä etupäätäkin kammottavampi aikaansaannos. Peränäkymää hallitsee suuri takapuskuri, jonka yhteyteen on integroitu pakoputkenpäät. Muhkuraisen eri suuntiin vellovan muotoilun kruunaavat yhteensä kuusi pyöreää takavaloa, jotka nekin on kuin roiskittu paikoilleen. Kuten takavalot, myös kaikki muukin autossa näyttää siltä, kuin ne olisivat haettu taskurahoilla paikallisesta autovaraosaliikkeestä, tai mahdollisesti autopurkamosta.

Mercedeksen teurastus jatkuu sisätiloihin saakka, sillä sekin on muuteltu omistajan mieltymysten mukaiseksi. Kabiinia näyttäisi hallitsevan valkoinen nahkaverhoilu, mutta materiaalin aitoudesta ei kannata mennä takuuseen. Vaalea verhoilu on joka tapauksessa vallannut niin kojelaudan, ovipaneelit, keskikonsolin kuin ratin keskiönkin. Hyvin hämmentävästi sisältä löytyy myös punaisia R-kirjaimia, joiden fontti tuo mieleen Nissan GT-R:n. Joskus vain näyttäisi käyvän niin, ettei Mersun omistaja osaa päättää, millä autolla hän oikeasi haluaisi ajaa.

LähdeCarscoops

1 KOMMENTTI

  1. Maalaus tavoittelee Maybachia. Keulassa on hieman Toyotaa mieluummin kuin jenkkiä. Ei ole minunkaan makuuni tuunaus.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.