Sjöö Sandström Royal Capital Gold

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström on julkaissut uuden rajoitetun erän version loppuunmyydystä Royal Capital -kellomallistaan, nimeltään Royal Capital Gold. Kuten nimi antaa ymmärtää, on uusi Royal Capital Goldissa käytetty 18 karaatin kultaa kuoressa, vetonupissa, rannekkeen soljessa ja kellotaulun satiinihiotuissa indekseissä.

Royal Capital Goldin voimanpesänä sykkii 21.600 tuntitaajuudella sveitsiläisen Vaucherin 5400-kaliiperin mikroroottorikoneisto, jonka toimintaa ja viimeistelyä voi tarkastella safiiripohjan läpi.

Sjöä Sandström Royal Capital Gold on saatavissa kahtena 30 kappaleen versiona, sinitauluisena ja hopeatauluisena. Linkkulukollinen ranneke on sinitauluisessa mallissa siniseksi värjättyä alligaattorinnahkaa ja hopeisessa mustaa.

Tyylikäs pukukello

Sjöö Sandström Royal Capital Gold on 40 millimetrin halkaisijallaan klassisen kokoinen pukukello, jonka 8,1 millimetrin paksuus, tai paremminkin ohuus, tekee siitä elegantin seuralaisen kalvosimen alle. Kokonaisuuden täydentää kupera safiirilasi, joka antaa kellolle hillitysti menneen ajan loistoa.
Suomessa Sjöö Sandströmiä edustaa Salkari, jonka hyllyyn on tulossa yksi hopeinen Royal Capital Gold. Kellon hinta on 16.800 euroa.Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.