Raymond Weil palasi Joensuuhun – Kulta-Center on merkin uusin jälleenmyyjä

Sveitsiläinen kellonvalmistaja Raymond Weil on ollut suomalaisten kuluttajien keskuudessa pidetty kellomerkki monipuolisen mallistonsa, mainion hinta-laatusuhteensa ja hyvän saatavuutensa ansiosta. Esimerkiksi oma ensimmäinen omilla rahoilla ostamani rannekello oli Raymond Weilin Tango.

Viimeisen parin kolmen vuoden aikana Raymond Weilin jälleenmyyjäverkosto on toimialan kuohujen tapaan elänyt ja merkki siirtyi maahantuontiyhtiöstä suoraan tehtaan palkkalistoilla olevan maaedustajan malliin, joka on sittemmin osoittautunut onnistuneeksi siirroksi.

Kulta-Center jälleenmyyjäksi

Entinen kotikaupunkini Joensuu oli jonkin aikaa ilman Raymond Weilin edustusta, mutta tilanne muuttui loppukesän aikana, kun Kulta-Center aloitti merkin jälleenmyynnin Joensuun Prisman myymälässä sekä verkkokaupassa.

Kulta-Centerin kompaktista Raymond Weil -rannekellojen valikoimasta nostaisin esille omasta kokemuksestani upean Freelancer-sukeltajankellon, joka on klassisen tyylikäs valinta sporttisen miehen ranteeseen. Tämän lisäksi hyllystä löytyy aiemmin esittelemämme Beatles-erikoismalli, joka perustuu Raymond Weilin ehkäpä monipuolisimpaan Maestro-mallistoon.

Tarjolla on niin ikään Raymond Weilin Sellita-koneistotehtaan kanssa yhdessä kehittämään RW1212-inhouse-koneistoon perustuva Freelancer-kellomalli, joka sopii niin bisnes- kuin vapaa-ajan pukeutumiseen.Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.