Suomalaisessa räppiskenessä on viime aikoina vilahdellut entistä useammin artisti nimeltä Majuri. Itseään ja genreään kieli sopivasti poskessa -asenteella edustavan herran tekee kiinnostavaksi se, että hän ottaa avoimesti tyylivaikutteita #menswearin puolelta. Tämän voi todeta myös monilta musiikkivideoilta, joissa näkyvässä roolissa ovat ns. klassiset releet.

[quote]Mä oon jo kolkytävuotias ja nähny tätä ravirataa jo aika monta kieppiä, niin mulle ei oikeen istu noi hameet sun muut mitä noi parikymppiset äijät tuntuu nykyään paljon käyttävän. Eli vaikka mä myös tuon esiin sitä musaa, genree ja kulttuuria mitä mä artistina edustan, mä oon kuitenkin sellanen vanha kettu, tehtaanpamppu, joka vaatii sen että kunnioitetaan ja otetaan vakavasti.[/quote]

Tehtaanpamppu-look hahmottui nopeasti ja taustalla hymyilevä Pohjanheimon kauppias hieroi tyytyväisenä karvaisia käsiään.
Tehtaanpamppu-look hahmottui nopeasti ja taustalla hymyilevä Pohjanheimon kauppias hieroi tyytyväisenä karvaisia käsiään.

Haastattelu kuvaussession muodossa

Kun Majurin asuinpaikkana sattuu olemaan Tampere ja yhtenä lempikauppana oma kantapaikkani Pohjanheimo, oli minulla riittävästi hyviä syitä ottaa mies haastatteluun. Haastattelun sovimme luonnollisesti Pohjanheimolle, jossa Hautasen Mikko auliisti isännöi kantaen samalla syksyn uutuuksia Majurin sovitettavaksi.

Tyylistään tarkan Majurin sukkavalinta herätti keskustelua ja ihan aiheesta. :-)
Tyylistään tarkan Majurin sukkavalinta herätti keskustelua ja ihan aiheesta. 🙂

Pohjanheimolta päädyimme vielä UNION FIVE:lle, joka on Majurin #streetstylen kantapaikkoja. Kyseinen liike edusti minulle lievää epämukavuusaluetta, kun en skeittaamisesta tai katutyyleistä ylipäänsä mitään ymmärrä, mutta äkkiä sieltäkin löytyi kiinnostavaa vaatetta hipelöitäväksi. 🙂

Kuvauksissa oli mukana Majurin luottopakki Kasperi "DJ KushMoney" Määttä, jonka tuottama videoblogi kuvauksista näkee päivänvalon pikapuoliin.
Kuvauksissa oli mukana Majurin luottopakki Kasperi “DJ KushMoney” Määttä, jonka tuottama videoblogi kuvauksista näkee päivänvalon pikapuoliin.

MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALLA


Ja kenkäfriikkinä innostuin välittömästi, kun liikkeen vetäjä Emil Järvenranta esitteli Jason Markkin kengänhoitotuotteet. Näistä onkin luvassa juttua myöhemmin, kunhan saan kunnolla käyttökokemuksia.

Jason Markkin kengänhoitotuotteet herättivät välittömästi kiinnostukseni.
Jason Markkin kengänhoitotuotteet herättivät välittömästi kiinnostukseni.

Jatkoa seuraa!
Majurin tyyleihin ja tarinaan syvennymme seuraavassa artikkelissa, joka ilmestyy tällä viikolla. Stay tuned!

 


JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here