MAINOS: FOSTO

Orava jemmasi 558 pähkinää Subarun konepellin alle

Näinä ikävien uutisten aikoina on välillä terapeuttista kuulla hieman huvittaviakin uutisia maailmalta, kuten vaikkapa oravasta, joka yritti tehdä autosta talvipesän itselleen.

Sanotaan, että orava on hiiri, jolla on vain ollut hyvä mainoskampanja. Joka tapauksessa eräs erityisen kiireinen orava Yhdysvalloissa on onnistunut piilottamaan huimat 558 saksanpähkinää Subaru Foresterin konepellin alle valmistautuessaan talveen. Itse asiassa joka vuosi Yhdysvalloissa on paljon autonomistajia, jotka heräävät aamulla lähteäkseen töihin, mutta huomaavat pian ajoneuvonsa olevan täynnä oravien rakastamia saksanpähkinöitä. Joskus autosta voikin löytyä pähkinöitä jopa ämpärikaupalla!

Tässä tapauksessa Kathleen LaForce -niminen yhdysvaltalaisnainen palasi viikon kestäneeltä lomamatkaltaan havaitakseen, että hänen Foresterinsa moottoritila oli täytetty peräti 558 saksanpähkinällä. Vaikka LaForce ei mene yksityiskohtiin siitä, kuinka kauan häneltä kesti siivota oravan jättämän sotku, hän kuitenkin totesi medialle, että ahkera jyrsijä sai pitää suurimman osan saksanpähkinöistä.

“Orava karkotettiin varovasti ulos autosta, ja hän sai kerätä mukaansa työllä ja vaivalla piilottamiaan pähkinöitä”, LaForce kirjoitti Facebook-viestissään. “Tunnen olevani kauhea ihminen, kun tuhosin oravaperheen kovan työn.” Naisen kirjoittama viesti levisi nopeasti Facebookissa keräten uskomattomalta tuntuvat yli 21 000 palautetta, yli 1 100 kommenttia ja yli 8 400 jakoa.

On kuitenkin hyvä asia, että LaForce päätti avata Subarunsa konepellin lomansa jälkeen, sillä jos hän olisi vain yrittänyt käynnistää autonsa, olisi sadat moottoritilaan sullotut saksanpähkinät voineet aiheuttaa moottorille suurtakin vahinkoa.

LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.