News & Events

Latest articles from our blog

Vippaa mulle Viitonen – Renaultin pikkuautoklassikko syntyy uudelleen sähköautona

Renault esitteli kolmisen vuotta sitten konseptin täyssähköisestä retrotyylisestä 5:stä. Tutkielma sai sen verran positiivisen vastaanoton, että tämänvuotisessa Geneven autonäyttelyssä ensi-iltansa saava tuotantomalli näyttää lähes identtiseltä konseptiauton kanssa.

Käytettyjen autojen hinnat lähestyvät Yhdysvalloissa jo pandemiaa edeltänyttä tasoa

Käytettyjen autojen markkinat ovat Yhdysvalloissa vahvassa syöksykierteessä, sillä hinnat ovat jatkaneet jyrkkää laskuaan vuoden 2024 alkupuolella. Yleinen hintataso ei ole kuitenkaan vielä saavuttanut pandemiaa edeltävää tasoa tavallista suuremman kysynnän vuoksi.

Asuminen 2020-luvulla – mikä on muuttunut?

Miten suomalaiset asuvat 2020-luvulla? Kaupungistuminen, tiivis rakentaminen, pienemmät asuinneliöt...

Tässä on VW-konsernin ensimmäinen täyssähköinen hot hatch – Cupra Born VZ tarjoilee yli 320 hevosvoimaa

Cupra Born on asemoitu Volkswagen ID.3:n sporttisemmaksi sisarmalliksi, mutta hot hatchin statukseen sähköauton voimavarat eivät ole vielä riittäneet. Asian pitäisi muuttua nyt esitellyn VZ:n myötä.

Talvitestissä Citroën C5 X

Citroën C5 X:n talvitesti piti sisällään 1500 kilometriä matka- ja nurkka-ajoa, talvisään eri olomuodoissa nollakelistä lähes 30 pakkasasteeseen.

Volvo nimeää sähköautojaan uusiksi – myös lisätehoa on luvassa

Volvon sähköautojen nimeämispolitiikka ei ole ollut aivan maailman selkeintä, koska esimerkiksi täyssähköistä XC40:ää on myyty sekä P8- että Recharge-lisänimellä. Jatkossa auto tunnetaan puolestaan EX40:nä.

650 000 euron Alpine irtoperällä – Zagaton uusimmasta luomuksesta saa joko pitkän tai pätkän

Renaultin sporttibrändi Alpinella on maineikas historia moottoriurheilussa. 1960-luvun lopulla ranskalaiset kehittivät Le Mansin 24 tunnin kisaa varten pitkäperäisen A220:n, joka on nyt saanut toimia esikuvana italialaisen koriräätäli Zagaton uusimmalle luomukselle.