Miksi ostaa aitoa, kun väärennetyn Rollsin limon saa 30 000 eurolla?

Jos saa halvalla auton, jolla voi ajella vaikkapa Hollywoodin bulevardilla miljardöörin elkein, niin miksi ei käyttää tilaisuutta nostaa itseään suoraan herrakerhoon.

Rolls-Roycen limusiinit eivät ole mikään uusi juttu. Niitä on nähty salamavalojen välkkeessä niin englantilaisilla lordeilla, kuin amerikkalaisilla sijoituskuninkaillakin. Entäpä osaisitko erottaa aidon miljoonalimon pelkästä työväenluokan hintaisesta kopiosta? Kun nykyään löytyy ties minkälaista nyrkkipajaa ja laikan laulattajaa, jotka ovat ottaneet työkseen autojen jatkamisen ministerimittoihin, niin tehdastekoisen erottaminen tee-se-itse -limosta voi olla asiaa paremmin tuntevallekin jo haastavaa.


Juttumme auto näyttää vahvasti 2018 Rolls-Royce Ghostilta, mutta on todellisuudessa vuosimallin 2001 Lincoln Town Car. Auto on myynnissä jenkkiomistajalla, joka väittää sen olleen aito Hollywoodin elokuva-auto. Jolukuussa pitäisi nimittäin ilmestyä elokuvateattereihin Eddie Murphyn komediaklassikon Prinssille morsian (Coming to America, 1988) jatko-osa, jossa väitetysti auto nähtäneen itsensä prinssi Akeemin kuljetusvälineenä.


Mittarissa komeilevasta 141 000 mailista huolimatta auton väitetään olevan moitteettomassa kunnossa. Moottoritilasta löytyy Lincolnin 4,6-litrainen veekasi, joka tarjoilee edustusautolle 235 heppaa. Hummat välittyvät takarenkaille nelivaihteisen automaatin kautta.


Monesta muusta kopiosta poiketen tähän Rolls-Lincolniin on panostettu keskimääräistä enemmän. Kauempaa katsottuna autoa voisi oikeasti luulla varakkaan ihmisen kulkupeliksi. Mitäpä sitten saa pulittaa tällaisesta autosta, joka uppoaa osaan meistä kuin väärä raha? Hintapyyntö on 35 000 taalaa, eli reilut 30 000 euroa. Myyjä myös väittää vuokranneensa autoa 500 dollarin tuntihinnalla, joka kuulostaa melkoisen optimistiselta. Liikemiehelle auto voisi olla sopiva valinta, vai miltä kuulostaa, jos auton ostohinta olisi tienattu takaisin 70:ssä tunnissa?LähdeCar Buzz

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.