Mercedes-Benzin unelma-autojen mallisto esittelyssä

Yksi Geneven autonäyttelyn keskeisimpiä ja näyttävimpiä osastoja on Mercedes-Benzin 120 neliön suuruinen näyttelytila, joka täytetään tänä vuonna upeilla Mercedes-Benz Dream Car Collection -henkilöautoilla.

Autonäyttelyn yleisöpäivinä 3.–13. maaliskuuta 2016 osastolla on esillä kaikkiaan 37 autoa. Autojen taustalla nähdään Silver Flow –hopeaveistos, joka muodostaa huomiota herättävän tunnuksen Mercedes-Benzin tämänvuotiselle teemalle.

Mercedes-Benzin kevään ehdoton tähti on Euroopan ensiesittelyyn tuleva uusi E-sarja, joka määrittää uusiksi oman koko- ja laatuluokkansa muotoilun, turvallisuuden, polttoainetehokkuuden sekä autonomisen ajamisen tekniset mahdollisuudet.

Maailman ensiesittelynsä saa myös pehmeä kattoinen C-sarjan Cabriolet, joka on Mercedesin unelma-autojen näyttävä aloitusmalli. C-sarjan tuorein urheilullinen tulokas on Mercedes-AMG C 43 4Matic Coupé. Uutuuksiin kuuluvat myös SL ja SLC, jotka molemmat nähdään nyt ensimmäistä kertaa Euroopan maaperällä.

Tasan 130 vuotta sitten keksittyä modernia, polttomoottorikäyttöistä autoa kunnioittaa Mercedes-AMG S 63 Cabriolet Edition 130 –erikoismalli. Smart fortwo cabriolet BRABUS edustaa kompaktin kaupunkiauton avomallin räväkämpää toteutusta.

Mercedes-Benz Cars auf dem 86. Internationalen Automobil-Salon Genf 2016 Mercedes-Benz Cars at the 86th Geneva International Motor Show 2016
Mercedes-Benz -mallisto 86. Geneven autonäyttelyssä 2016

E-Mobility-alueella näyttelyosaston sisällä on nähtävänä myös laaja valikoima Mercedes-Benzin täyssähkö- ja hybridimalleja. Täyssähköisen B-sarjan rinnalla ovat ladattavat plug-in-hybridit kuten E-sarja, GLE, GLC sekä kilpasarjan Mercedes-AMG Petronas F1 W06 Hybrid.

Suosittelemme

Mercedes-AMG:lla ja Mercedes me –palvelukokonaisuudella on näyttelyssä omat alueensa, lisäksi näyttelyvieraat voivat tutustua kymmenen vuotta täyttävän Mercedes-Benz Museumin toimintaan ja sisältöön.

Aihepiirin uusimmat

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Tyyliniekan uusimmat