Lindroosin Black Weeks tarjoaa kellohelmiä

Kaupallinen yhteistyö: Lindroos

Lindroosin Black Friday -kampanja kantaa nimeä Black Weeks, jossa on tarjolla useita erittäin kiinnostavia, pääosin poistuvia kellomalleja. 

Black Fridayn aikana on mahdollista tehdä hyviä löytöjä, kunhan pitää jäitä hatussa. Tänä vuonna oma kiinnostus on – yllätys yllätys – kohdistunut laatukelloihin, jotka eivät ole koskaan pois muodista.

Yhteistyökumppanimme Lindroos on Black Fridayn ympärysviikoille laittanut sopuhinnalla myyntiin ns. vanhempaa varastoa, joka tarjoaa kelloharrastajille ja muille kelloista kiinnostuneille oivallisen hetken investoida sopivan mallin kohdalle sattuessa laadukkaaseen rannekelloon. Tästä tarjonnasta sain valita vapaasti omat tärppini.

Olen jakanut tärppini merkeittäin, joista valitsin TAG Heuerin, Tudorin, Raymond Weilin, Radon ja Guccin. Nämä merkit tarjoavat omissa kategorioissaan oivallista tyyliä ja hinta-laatusuhdetta.

TAG Heuer

TAG Heuerilta poimin kolme tummanpuhuvaa mallia, joista ensimmäinen on nimensä jokaista sopukkaa myöten racing-henkinen Carrera Indy 500 Special Edition. 41 millimetrin kokoisena se sopii lähes ranteeseen kuin ranteeseen, jonka lisäksi kyseessä on yksinkertaisesti hillityn tyylikäs sporttikello. Suoraan sanoen ihmettelen hieman, miksi tätä kelloa ei ole vielä myyty.

Carrera Indy 500 Special Edition

Suosittelemme

Toinen poimintani on niin ikään tummanpuhuva kronografi, 43 millimetrin kokoinen Aquaracer-malliston sporttinen edustaja. Kellossa huomio kiinnittyy keltaisiin yksityiskohtiin, joita löytyy kellotaulun lisäksi nylonrannekkeen tikkauksista. Kellossa on keraaminen kellonkehä ja kierrelukittujen nuppien ansiosta siinä on 300 metrin vesitiiviys, joten kyseessä on täysiverinen sukeltajankello.

Aquaracer

Kolmas poimintani on 35 millimetrin kokoinen naisten Aquaracer, jossa on vaivatonta käytettävyyttä arvostavalle laadukas kvartsikoneisto. Musta keraaminen kellonkehä, sekä musta helmiäistaulu, jonka tunti-indekseissä on pienet timantti-istutukset, tekevät kellosta elegantin sporttisen, johon tekstiilipäällysteinen kumiranneke sopii hyvin. Tämän yksilön hieno asia on myös hinta, sillä harvoin reilulla tuhannella eurolla pääsee kiinni TAG Heuerin täysiveriseen sukeltajankelloon.

Aquaracer

Tudor

Tudorin kohdalla poiminnat voi kiteyttää sanapariin “Black Bay”, ja vieläpä 41 millimetrin kokoluokassa. Tudor on monessakin mielessä sveitsiläisen kellonvalmistuksen kruununprinssi, ei pelkästään perimästään johtuen, vaan miten paljon kyseinen valmistaja tarjoaa rahalle vastinetta täydelläkin hinnalla. Kaikissa poimituissa kelloissa on 70 tunnin käyntivaran tarjoava inhouse-koneisto sekä 200 metrin vesitiiviys. Tyyleiltään kellot ovat hieman toisistaan poikkeavia, sillä mukaan mahtuu yksi kronografi, yksi mustanpuhuva pvd-pinnoitettu malli ja kolmantena perinteinen teräskuorinen nahkarannekkeinen malli. Valitsipa minkä tahansa, ranteeseen saa tyyliä ja toimivuutta.

Black Bay 41

Black Bay 41

Black Bay 41

Rado

Rado puhuttelee itseään materiaalien mestarina, johon katetta antaa vahva osaaminen keraamisten kellojen valmistajana. Tämä ei ole kuitenkaan koko totuus, sillä siinä missä Radon keraamiset kellomallit tunnistaa jo kaukaa, on valmistajalla myös rikas historia perinteisimpien kellomallien saralla – kuten vaikkapa Golden Horse. Yhteistä on kuitenkin se, että designissa on jotain omaleimaista mallista riippumatta.

True Thinline

Golden Horse Automatic

Coupole Classic Automatic

Raymond Weil

Sveitsiläinen perheyritys Raymond Weil on itselleni monessakin mielessä tärkeä, sillä valmistajan Tango-teräskultainen kellomalli on ensimmäinen omalla yrittäjäpalkallani ostamani rannekello. Olen myös tutustunut “Reiskan” sielunelämään “Experience the Art of Watchmaking” -kurssilla, jossa pääsin “tekemään” itselleni Freelancer-sukeltajankellon.

Tästä aasinsillasta pääsenkin poimintoihini, joista yksi on Freelancer Diver, jossa on millä tahansa mittarilla erittäin laadukas teräsranneke. Toinen valintani kuvastaa yhtä Raymond Weilin kiinnostuksen kohdetta, eli musiikkia. Jos Bob Marleyn musiikki on lähellä sydäntä, kannattaa poimia talteen hänen kunniakseen tehty Tango GMT -kellomalli. Kolmas nostoni on Shine-naistenkellomallisto kokonaisuudessaan, joka tarjoaa kauniita kellomalleja Black Weeks -tarjouksessa reilusti alle tuhannella eurolla.

Freelancer Diver

Tango GMT Bob Marley Limited Edition

Shine Etoile Ladies Quartz

Gucci

Kun puhutaan tyylistä ja muodista, nousee yksi merkki ylitse muiden. Ja se on tietysti Gucci. Kyseinen brändi valmistaa myös kelloja, jossa mukana on myös horologisesti korkeatasoisia malleja. Kaikissa kelloissa on kuitenkin mukana Guccin omaleimaisuus, kyky ja halu kulkea omaa polkuaan designin suhteen.

Guccin ennakkoluuloton suhtautuminen kelloihin näkyy myös poiminnoissani, joista ensimmäinen on vuonna 2019 Baselworldin messuilla rannettamani Grip-mallisto, jonka kullattu malli oli hyvällä tavalla törkeä. 😀 Toinen poimintani on niin ikään samoilla messuilla esitelty G-Timeless-mallistoon kuuluva mustatauluinen automaattikello mehiläistähtitaivaalla, jota sovitettiin ahkerasti miestoimittajien ranteisiin. Kolmas poimintani on suorakaiteen muotoinen, G-Frame Steel -mallistoon kuuluva kello, jonka kellotaulussa on Guccin punavihreäpunainen raidoitus ja kello 3, 6, 9 ja 12 tunti-indeksien paikalla Guccin tunnuksenomaiset mehiläiset. Tämä Black Weeks -tarjouksessa oleva kello on erinomainen lahjavinkki leidille, joka tykkää Guccista. 😉

Grip 38mm Gold Bracelet

G-Timeless Automatic 38mm

G-Frame Steel

Lindroos Black Weeks -kampanja-aika on 21.11. – 4.12.2022. 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat