Kymmenen Amerikan punaniska-autoa suoraan tienpäältä bongattuina.

Amerikan Yhdysvallat on paitsi kansojen sulatusuuni, myös etelävaltioiden lipun nimeen vannovien punaniskojen kotimaa. Joskus iltaisin kun maissisato on jo korjattu, työhaalarit heitetty nurkkaan ja viskipullot ovat auenneet, on aikaa tuunata lava-Fordista tai Chevroletin maastoautosta astetta mieleenpainuvampi. Näissä kuvissa onkin punaniskaluovuus huipussaan!

1. Kun punaniskaputkimies lähtee työkeikalle, pitää firman auto tietenkin maalata asiaankuuluvalla tavalla. Tämän hyväntuulisen Amerikan Joen tilaa mielellään seuraavallakin kerralla, kun talon isäntä on saanut jöötillään vessanputket huutamaan hoosiannaa.

2. Kun maastohousuinen lippismies haluaa pitää tauon, onnistuu se parhaiten oman pikkiksen takaverannalla.

3. Kalastaminen on etelävaltioiden miehen kansallisharrastuksia heti aseella ammuskelun jälkeen, joten miksei juhlistaa asiaa maalaamalla lava-autoaan teeman mukaiseksi.

4. Leireily kuuluu myös oleellisesti teksasilaisen reissumiehen askareisiin. Koska kyseisessä osavaltiossa kaikki on suurellisempaa, ovat myös paikalliset Chevyt asuntovaunuineen muuta maailmaa miehekkäämpiä.

5. Villissä luonnossa kaasuteltaessa sattuu ja tapahtuu. Joskus voi käydä niinkin hassusti, että etupuskuri jää matkan varrelle. Punaniska kuitenkin tietää vanhan viisauden, että minkä luonto ottaa, sen se myös antaa.

6. Kun pohjoisosavaltioiden kaupunkilaiset tulevat lomailemaan etelään hienoine matkailuautoineen, ei se hetkauta aitoa punaniskaa suuntaan taikka toiseen. Etelän miehillä on omat camperinsa, jotka on rakennettu omin käsin, niin kuin tosimiehen kuuluukin.

7. Kun pitää päästä ampumaan villisikoja Missisipin toiselle puolelle, on punaniskalla tähän(kin) tarkoitukseen laitteet askarreltu valmiiksi. Tähän ei Kalifornian pilveä pössyttelevä hippi pysty!

8. Kun idän Kurosawa-sanilta hankitun pikkiksen rengas ei kestä Alabaman sorateitä, löytyy ratkaisu jälleen punaniskan loputtomasta kekseliäisyydestä. Kaljakärryistä on moneksi, ainakin silloin kuin heikkolaatuinen Chevrolet-kopio antaa periksi.

9. Teksasin moottorisahaperheen opeteltua ihmislihasta takaisin eläinmaailman proteiinin pariin, voi kuljetusratkaisu näyttää kutakuinkin tältä.

10. Kun huulen alla on turpea mälli purutupakkaa, naamassa viiden viikon ajamaton sänki ja Budweiserin tölkkikin on liimautunut kämmeneen kiinni, voi joskus olla haasteellista tehdä vaikutusta vastakkaiseen sukupuoleen. ”Avoautolla saa naista”, on tämäkin punapaitainen etelänmies mahtanut tuumia…LähdeRanker

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.