Kulta-Center avasi Preowned-kellojen kaupan Tampereelle

Kaupallinen yhteistyö: Kulta-Center

Kulta-Center avasi käytettyjen arvokellojen osaston verkkokauppaansa, jonka lisäksi pre-owned -kellot ovat nähtävillä Tampereen lippulaivamyymälän tyylikkäässä loungessa.

Kulta-Center on Tampereen lippulaivamyymälän avaamisen yhteydessä laajentanut toimintojaan myös käytettyjen arvokellojen kauppaan. Näin Kulta-Center liittyy niiden uusien kellojen jälleenmyyjien joukkoon, jotka harjoittavat myös käytettyjen kellojen kauppaa.

Suosittelemme

Käytettyjen kellojen kauppa on edelleen suurimmassa määrin digitaalisilla alustoilla tapahtuvaa asiakaspalvelua, mutta Kulta-Centerin Tampereen lippulaivamyymälän myötä arvokellot pääsevät esille ansaitsemallaan tavalla. Kellot ovat esillä myös Kulta-Centerin verkkokaupassa, mutta uusi kivijalkasijainti Tampereen keskustassa tarjoaa mahdollisuuden kokeilla kelloa ranteeseen, eikä kelloa tarvitse jättää postin kannettavaksi.

Kulta-Centerissä pre-owned -kauppaa on suunniteltu jo pitkään. “Suunnitelma käytettyjen kellon myynnistä uusien rinnalla on ollut olemassa jo muutaman vuoden, mutta toteutuakseen suunnitellusti se vaati Tampereen myymälän avaamista. Vasta kun saimme kunnon myymälän auki Tampereelle, palaset loksahtivat kunnolla kohdalleen”, toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo.

Pre-Owned by Kulta-Center -myymälä Tampereella on kelloharrastajalle houkutteleva vierailukohde

Suomessa toistaiseksi harvinainen virallisen jälleenmyyjän ja käytettyjen arvokellojen kaupan yhdistelmä sopii Kulta-Centerin Tampereen myymälän ilmapiiriin. Pre-owned-kellot ovat esillä tyylikkään loungen yhteydessä, jossa voi kelloja ihastellessaan nauttia kupin espressoa tai tutustua myymälän laajaan kelloaiheiseen kirjastoon.

Kulta-Centerille käytettyjen arvokellojen myynti on osa asiakaspalvelua. Sen lisäksi että se palvelee käytettyjen kellojen ostajaa, se on myös osa asiakaspalvelukokemusta. Käytettyä arvokelloa voi tarjota uuden kellon oston yhteydessä vaihtoon, jolloin haluamansa voi saada välirahalla, hieman samaan tapaan uuden auton oston kanssa.

Zenith Chronomaster El Primero "Classic Cars" on Kulta-Centerin preowned-valikoimassa.

Suorien ostojen lisäksi Kulta-Center ottaa myös sopivia kelloja myyntitilille, jolloin kelloa myydään komissiota vastaan samoissa kanavissa kuin talon omiakin pre-owned-kelloja. Tilin avausmaksuun sisältyy sama tarkistusprosessi kuin kaikkiin Kulta-Centerin myyntiin laittamiin käytettyihin kelloihin.

Kulta-Center kaupan takuumiehenä

Tampereen kivijalkaliikkeen myymäläpäällikkönä toimiva kelloseppä Vesa Tulkki tarkistaa kellot perusteellisesti ennen myyntiin laittoa ja Pre-Owned by Kulta-Center -kellon mukana toimitetaan tarkistuskortti, josta käy ilmi tehdyt tarkastukset ja mahdolliset huoltotarpeet. Kellon vesitiiveys ja käynti tarkastetaan, jolloin ostaja saa todennetusti sitä mitä on luvattu.

Pre-Owned by Kulta-Center -kaupan kanssa toimiessaan sekä ostajan että myyjän riski pienenee. Kaupan ei tarvitse tapahtua huoltoasemalla, jossa on vaikeampi varmistua kellon kunnosta ja aitoudesta, vaan kauppakumppanina on yritys jonka ammattitaito takaa kellon olevan sellainen kuin on sovittu. Kulta-Center myös tarjoaa pre-owned-kelloille 2 vuoden käyntitakuun.

Päähuomio Kulta-Centerillä on ylemmän hintaluokan kelloissa. Listoilla on kelloja, joiden saatavuus uutena on useamman vuoden jonottamisen takana. Käytettynä sellaisen hankkiminen on nopeampaa ja halutut kellot ovat hyvä sijoituskohde, sillä ne säilyttävät arvonsa ja klassikkomallien arvo jopa nousee jälkimarkkinoilla.

Omega Seamaster Planet Ocean on Kulta-Centerin preowned-helmi.

Kulta-Centerin avaus käytettyjen kellojen kauppaan on tervetullut lisä, sillä luotettava ja ammattimainen toimija todennäköisesti lisää ylemmän hintaluokan kellojen kauppaa kotimaassa. Laajempi tarjonta johtaa luonnollisesti laadukkaampiin kauppoihin.

Tutustu Kulta-Centerin käytettyjen arvokellojen valikoimaan täällä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.