Kohuttu Cyberpunk 2077 pitää sisällään ultraviileän Porsche 930 Turbon

Samalla kun pitkään ja hartaasti odotettu Cyberpunk 2077 videopelin julkaisupäivä vihdoin lähenee, tihkuu siitä uusia kuulumisia. Peliä kehittävä puolalainen CD Project Red -pumppu on paljastanut, että futuristisessa pelissä nähdään yllättäen myös vanha kunnon Porsche 911 930 Turbo!

Auto on mallinnettu pelin vuoteen 2077 sijoittuvaan maailmaan huikean yksityiskohtaisesti, ja jo tähän urakkaan on taatusti saatu uhrattua miestyötunteja. Vaikka pelin Possusta löytyykin aikalaiseksi autoksi futuristisia vipstaakeja tutkasta sivupeilit korvanneisiin peruutuskameroihin, on sakemannisportin ulkoasu pidetty ilahduttavan 80-lukulaisena, kuten myös koko pelin sinänsä modernin maailman tuomat vibatkin.911 Turbo ei ole pelissä mikä tahansa vastaantulija, vaan itse tarinan päähenkilön Johnny Silverhandin kiesi. Hahmolle on antanut vaikutteensa Matrix-sankari Keanu Reeves. CD Project Red hehkuttaa, että Porsche on pelissä täysin ajettavissa, ja kuulostaakin yhtä räyhäkkäältä kuin aito vastineensa.

”Johnny on pelissä Cyberpunk-maailman legenda. Kun hän ajaa autollaan pelin Night City -nimisessä kaupungissa, kulkupelin tulee olla yhtä ikoninen sen omistavan hahmon kanssa.” Näin kertoo pelin taiteellinen johtaja Paweł Mielniczuk, ja jatkaa, että pelin kehittäjistä löytyi muitakin kovan luokan Porsche-faneja, joten valinta sankarin autoksi oli lopulta hyvinkin helppo.

Autovalmistaja Porsche on ottanut koko ilon irti auton saamasta huomiosta. Tismalleen pelistä löytyvän Porschen ulkoasua myötäilevä aito Porsche 911 Turbo onkin asetettu näytteille Stuttgartissa sijaitsevan Porsche museon ulkopuolelle 15-22 lokakuuta väliseksi ajaksi.

Entistä merkittävämmäksi Porschen mukanaolon pelissä tekee, että kovin Blade Runner -henkisessä pelissä ei nähdä Possun lisäksi muita todellisia autoja, vaan mielikuvitusmallisia tulevaisuuden motskareita, superautoja ja muita härveleitä.

Cyberpunk 2077 on yksi kaikkien aikojen odotetuimpia vapaaseen maailmaan sijoittuvia roolipelejä, ja sen julkaisupäivä on 19. marraskuuta, ellei sitä sitten jälleen kerran olla siirtämässä. Sillä välin voi kuitenkin viihdyttää itseään katsomalla virallista videokuvaa Johnny Silvehandin 911 Turbosta!

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.