Kahdeksanpaikkainen Ferrari 360 Modena on erikoinen ilmestys

Ferrarit eivät tunnetusti ole tarkan markan vartijan autoja edes käytettynä. Niinpä jo hieman vanhemmasta Ferrarista tehty limusiinikaan ei irtoa pikkurahalla, mutta huomiota sillä saisi taatusti.

Ferrari 360 Modena esiteltiin vuonna 1999, mutta sen Pininfarinan muotoilemaa koria pidetään yleisesti ajattoman onnistuneena vielä reilun kahden vuosikymmenen jälkeenkin. Vaikka se ei varsinaisesti olekaan mikään harvinaisuus käytettyjen autojen markkinoilla, niin limoversiota saa taatusti hakea kissojen, koirien ja lemmikkikanienkin kanssa.

Sellainen on kuitenkin todistettavasti olemassa, koska moista kaupitellaan Ebayssä melko suolaisella 145 000 punnan, eli noin 170 000 euron summalla. Hinta luultavimmin heijastelee sitä vaivaa ja rahamäärää, jota moisen ihmeen aikaansaamiseksi on jouduttu uhraamaan, mutta lopulta se on markkinatalouden kysyntä ja tarjonta, jotka määrittävät lopullisen myyntihinnan.

Epätavallinen limo on maalattu Ferrari Rosso Corsa -punaisella värisävyllä, ja siinä on 19-tuuman tarvikevanteet, sekä tummennetut ajovalot. Kuten usein on tapana pidennetyissä superautoissa, on tässäkin Ferrarissa matkustamon kohdin molemmin puolin leveät lokinsiipiovet, jotka helpottavat sisälle kampeamista. Auton keskellä sijaitseva pidennyspala näyttää päällisin puolin ammattimaisesti tehdyltä.

Ihmeellistä kyllä, myynti-ilmoituksessa ei ole lainkaan kuvia sisätiloista, mutta myyjän mukaan autossa on kahdeksan sporttista kuppi-istuinta – mukaan lukien kuljettajan ja repsikan penkit. Yhdessä kuvista konepellin yli kulkee valkoinen nauha, joten perinteiseen tapaan tätäkin limoa voi käyttää hääautona.

Myyjä ei myöskään anna muita tietoja voimansiirrosta, kuin että se on puoliautomaattivaihteistoon liitetty bensiinimoottori. Onkin syytä veikata, että konepellin alla on paikoillaan tehdasasenteinen 3.6-litran vapaasti hengittävä V8-moottori, josta irtoaa 394 heppaa tehoa ja 373 Newtonmetriä vääntöä. Limusiini löytyy Brittein saarilta, mutta myyjä on luvannut toimittaa auton minne vain. Myyjä myös mainitsee auton olevan suosittu julkkisten, VIP-henkilöiden, yritysasiakkaiden, tapahtumanjärjestäjien ja musiikki-, televisio- ja elokuva-alan toimijoiden keskuudessa.LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.