Tyyliniekka

Mielenkiintoista sisältöä tyylikkäästä elämästä.

Tyyliniekka lyhyesti

Tyyliniekka on tyylikkään elämän lipunkantaja, johon kuuluvat mm. rannekellot, pukeutuminen, autot ja asuminen. Sisältömme kumpuavat toimittajiemme omakohtaisista tuntemuksista ja kokemuksista, sopivan rennolla otteella.

Teemme yhteistyötä

Lähestymiskulmamme on myös kaupallinen, eli haluamme nostaa esille laatutoimittajia, joita kannattaa suosia. Erityisen tärkeäksi koemme tuoda esille suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä, joilta saa laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös hyvää palvelua.

Yhteystiedot

Tyyliniekan julkaisija on Miehistömedia Oy (Y-tunnus: 2637424-6). Yhteyshenkilönä toimii:

Matti Airaksinen
Puh. 045 122 8780
[email protected]

Toimitus

Matti Airaksinen

Päätoimittaja, perustaja

Matti on tyylin ja rannekellojen ystävä, jonka intohimona on kokkaaminen ja tätä nykyään myös valokuvaus, webinaarit ja podcastit. Tyyliniekan kehittämisessä ja kansainvälistämisessä Matti on hyödyntänyt ahkerasti nuorkauppakamaritoiminnan kautta kerryttämiään johtamis- ja verkostoitumistaitoja, uiden kuin kala kansainvälisillä kellovesillä.

045 122 8780 | [email protected]

Jukka Mykkänen

Toimituspäällikkö, perustaja

Jukka pitää miehekkäistä rannekelloista ja on kiinnostunut oppimaan pukeutumaan paremmin. Videokuvaus ja -editointi sujuu päivä päivältä paremmin, kuten myös kelloesittelyt. Kesäisin Jukka veneilee ahkerasti. Kaikenlaiset kulkupelit ovat vahvasti Jukan mieleen, joten hän kiertää kaikki isommat kotimaiset autotapahtumat, sillä hän pitää tyylikkäistä autoista ikään katsomatta.

Tommi Puuska

KUVAAJA

Tommi on visuaalisen kerrontatapamme kehittäjä ja äärimmäisen kovatasoinen kuvaaja, joka kesyttää haastavatkin kuvausolosuhteet rautaisella ammattitaidollaan. Tommi ymmärtää laadukkaiden sisältöjen merkityksen ja hakukoneiden tärkeyden päälle enemmän kuin moni muu.

Samu Salmenkangas

Copy & design

Samu on toimituksellinen monitoimihöylä jonka käsissä syntyvät niin artikkelit kuin videotuotanto ja kellokuvatkin.Kotona hän suhtautuu palavalla intohimolla kellojen lisäksi myös ruuanlaittoon ja ruuasta kirjoittamiseen.Siviilityönään Samu työskentelee digitaalisen markkinoinnin parissa ja tuntee alustatalouden uusimmat virtaukset yhtä hyvin kuin maustekaappinsa.

Lauri Erma

Kellotoimittaja

Lauri Erma on tamperelainen kaveri, jota kiinnostaa kellot, kirjat, hyvä ruoka ja maailman meno. Hänet löytää erilaisista luottamustehtävistä ja Suomen parhaimman kaupungin eli Tampereen hallinnosta.