Info

Tyyliniekka on miehen klassiseen tyyliin erikoistunut verkkolehti, jonka ytimen muodostaa sopivan rennolla otteella toimitettu sisältö. Miesten ongelmakohdat pukeutumisen suhteen, kuten istuvuus, värit ja materiaalit ovat suurennuslasin alla verkkolehdessämme.

Verkkolehden ohella Tyyliniekka tarjoaa ajattomia tyylikoulutuksia, joissa akateemisuus loistaa poissaolollaan ja pääpaino on käytännönläheisissä pukeutumisvinkeissä, sekä kouluttajien henkilökohtaisten onnistumisten ja epäonnistumisten ruotimisessa avoimeen ja häpeilemättömään tyyliin.

Tyyliniekka palauttaa pukeutumisen osalta hallinnan tunteen miehille. Enää ei tarvitse alistua puolison puettavaksi, kun tietomäärän ja hyvien vinkkien kautta pukeutuminen onnistuu laadukkaammin ja tyylikkäämmin myös mattimeikäläiseltäkin. Näistä lähtökohdista Tyyliniekka tuottaa sisältöjä verkkoon sekä tapahtumia yrityksille ja medioille.

Teemme yhteistyötä

Tyyliniekan lähestymiskulma on myös kaupallinen, eli haluamme nostaa esille laatutoimittajia, joiden puoleen kannattaa kääntyä klassiseen ja bisnespukeutumiseen liittyvissä asioissa. Erityisen tärkeäksi koemme tuoda esille suomalaisia toimittajia, joilta saa laadukkaiden asusteiden lisäksi myös hyvää palvelua.

Herrainpukimo suosittelee!
Herrainpukimo on saanut huomattavaa brändinrakennushyötyä Tyyliniekan yhteistyökumppanuudesta. Kaupalliset linkit laadukkaasti kirjoitettuihin artikkeleihin tuovat myös suoraa kauppaa meille. – Tuukka Simonen, toimitusjohtaja, Ab Suomen Herrainpukimo Oy

Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhteistyö

Tyyliniekan mediamyynnistä ja kumppanuuksista vastaa Miehistömedia Oy.

Matti Airaksinen
Miehistömedia Oy
Puh. 045 122 8780
[email protected]
Twitter: mairaksinen