Huippukuntoisen BMW 740 iL:n myyjä odottelee auton arvonnousua

Joskus myynnin ensimetreillä torjuttu tarjous voi osoittautua ajan myötä virheeksi, ja kaupanteko pitkittyä. Näin on käynyt tämän vähän ajetun Bemarin myyjälle.

Nykyisen 7-sarjan muotoilu jakaa taatusti mielipiteet. Sen sijaan BMW:n vuosina 1994-2001 valmistettu hillitty E38-korimalli on suorastaan konservatiivinen. Juttumme poikkeuksellisen hyvä vuosimallin 2001 740iL on myynnissä eBayssä. Se ei ole myynnissä suinkaan ensimmäistä kertaa, vaan siitä tehtiin jo tämän vuoden alkupuoliskolla mukavalta tuntuva 65 000 dollarin tarjous. Tämä ei kuitenkaan kelvannut myyjälle, vaan sitä on kaupiteltu tämän jälkeen useampaan otteeseen.

Viimeisin kesäkuussa tehty huutokisa päättyi enää vajaaseen 25 000 taalaan, mikä on varmasti nostanut myyjän stressitasoja entisestään. Myyjä kertoo ostaneensa auton helmikuussa 2018 pohjois-karolinalaiselta keräilijältä, ja nyt se majailee myyjän luona Washingtonin New Jerseyssä. Myyjän mukaan ainoa autolle tehty ainoa asia on ollut palauttaa ajovalojen linssit takaisin 2001-mallin mukaisiksi. Autoa on aina säilytetty tallissa, ja sen aikaisempi omistaja on ajanut sillä säännöllisesti pihatiensä poikki pitääkseen kaiken toimintakunnossa.

Koska Bemari on päässyt elämässään näin vähällä, ei tule yllätyksenä, että auton valkoinen maalipinta on edelleen moitteettomassa kunnossa. Myös ohjaamosta käsin kaikki vaikuttaa melkeinpä kuin juuri autokaupasta haetulta ostokselta. Uudenveroisena autoa kaupitteleva myyjä kertoo olevansa ylpeä, että autossa tuoksuu edelleen uudelta autolta.

Bemun mukana seuraa kattava nippu alkuperäistä dokumenttia ja muuta aineistoa autosta, johon sisältyy ikkunatarroja, erilaisia kirjoja, useammat autonavaimet, työkalulaatikko ja alkuperäinen autonsuoja. BMW:n mittarissa komeilevat vähäiset 13 097 mailia, eli myös ajomäärä tukee upeata kuntoa. Vahinko on vain siinä, että kyseessä on edelleen melko uusi ja tavanomainenkin Bemarin edustusauto, joskin hyvin vähän ajettu sellainen. Jälkiviisaana 65 000 taalan tarjous olisi kuulostanut autosta melko houkuttelevalta, ellei sitten aio hautoa autoa parikymmentä vuotta arvonnousua odotellessa…LähdeCarscoops

3 KOMMENTIT

  1. Korjasittekin jo tuon korimallin. Vielä seuraavat tulisi fiksata: kyseistä mallia on valmistettu vuosina 1994-2001 ja suunnittelijana oli Boyke Boyer.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.