BMW:n ikonisin M3 E30 vain komistuu ajan myötä

BMW M3 E30 on automaailman suuria legendoja, ja nyt sellainen huippukuntoinen olisi huutokaupattavana.

BMW valmisti noin 5300 E30-sukupolven M3:sta pelkästään Pohjois-Amerikan markkinoita silmällä pitäen. Vaikka se saattaa kuulostaa jopa paljolta, niin näiden autojen hinnat ovat pompanneet raketin lailla viime vuosien aikana. Nyt Teksasissa oli kaupan Bring A trailer -sivuston kautta vuosimallin 1991 edustaja, jonka mittariin on kertynyt varsin maltilliset 31 000 mailia. Auton mukana tulevat alkuperäinen kirjallisuus, työkalut ja huoltokirja, sekä asiakirjoista käy myös ilmi, että autoa ei ole koskaan kolaroitu.

Maalipintaa komistaa Alpinweiß II -värisävy, joka sopii autoon kuin Wieninleike lautaselle. Alla on luonnollisesti BBS:n kiekot, ja renkaat ovat mallia 205/55 Vredestein Sprint +. Sivuttaistuesta pitävät huolen käsisäätöiset sporttipenkit, jotka on verhoiltu hopeaksi värjätyllä nahalla. Ovipaneelit ja lattiamatot on sävytetty sopimaan penkkeihin. Kuvista käy hyvin ilmi, että kaikki auton aikaisemmat omistajat ovat antaneet Bemarille rakkautta, ja pitäneet siitä hyvää huolta.

Mukavuusvarusteista lueteltakoon ilmastointi, vakionopeudensäädin, ajotietokone ja BMW:n alkuperäinen kasettiradiosoitin. Pellin alla E30 M3 -mallissa möyryää 2,3-litrainen rivinelonen 192:n hevosvoiman, ja 230:n Newtonmetrin väännön voimin. Moottorin jatkeena on Getrag G265 -viisivaihteinen manuaalilaatikko, josta voima välittyy takarenkaille tasauspyörästön lukon säätelemänä. Kirjoitushetkellä autosta on huudettu 62 000 taalaa, mutta hinta tulee tästä vielä varmasti nousemaan.LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.