1997 Land Rover Defender LS3 V8 on melko täydellinen restomodi

Yhdysvalloissa majaansa pitävä Osprey Custom Cars on erikoistunut Land Rovereiden modaamiseen. Heidän viimeisin tuotoksensa onkin lähes täydellinen.

Kuvien autosta löytyy nykyisellään 6.2-litran LS3 V8 -moottori, joka tuottaa vallan mukavat 345 hevosvoimaa ja 603 Newtonmetriä vääntöä. Vaihteisto on kuusipykäläinen 6L80E, ja jakolaatikko kantaa koodia LT-230. Autosta löytyy tietenkin myös tasauspyörästön lukko. Kaikki neljä tassua raapivat, ja jos omistaja raaskii viedä arvoautonsa maastoon todelliseen koitokseen, niin se on varmasti siellä elementissään.


Autoon on moottorin lisäksi vaihdettu Griffinin alumiinista valmistettu jäähdytin, ja autoa varten kokonaan uudelleenrakennettu pakoputkisto. Jäähdytin on saanut kaverikseen Dual PermaCool -elektroniset tuulettimet. Niin jarruletkut, polttoaineletkut kuin öljynjäähdyttimenkin letkut ovat ulkoapäin ruostumatonta terästä. Vetoakseleista vastaa puolestaan Double Cardan.


Ulkonäöltään vuosimallin 1997 restomodi-Defender on helppo erottaa alkuperäisestä kanssasisarestaan. Monet koripaneelit ovatkin vaihdettu uusiin, mukaan lukien ovet, konepelti ja myös rättikatto on vaihtunut custom-valmisteeseen. Kokonaan uuden ilmeen autolle antaa alumiininen maski, ja isot sivuastinlaudat, sekä tummanpuhuvat vanteet karkeakuvioisilla maastorenkailla tekevät autosta jopa hieman gangsta-tyylisen.


Myös sisätilat on laitettu uusiksi. Verhoilu on tietenkin aitoa nahkaa, ja keskikonsoliin on vaihdettu infotainment-viihdekeskus, josta löytyvät Apple CarPlay ja Android Auto -sovellukset. Muista mukavuusvarusteista mainittakoon vielä langattomat matkapuhelimen latausalustat, ohjaamon LED-valaistus ja auton käynnistys/pysäytys -nappi.LähdeCarscoops

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.